Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pārējās Hardware lietas › Cik varētu prasīt par tādu kasti?
Cik par tādu kasti var prasīt ss.lv ?
CPU: QuadCore Intel Core i7-2600K, 4200 MHz
MB: Gigabyte GA-P67A-D3-B3 v1 (2 PCI, 3 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR3 DIMM, Audio, Gigabit LAN)
RAM: 8176 MB (DDR3-1333 DDR3 SDRAM)
GPU: NVIDIA GeForce 8800 GTS (640 MB)
PSU: OCZ700SXS (700W)
HDD: Samsung 1TB
CASE: Nedaudz skarāpēts
Ir arī disku lasītājs
RAINBOW
Sistēma veca kā pati tirgus būšana.
Vai ved pie akreditētiem ekspertiem, kas nodarbojas ar tirgus izpēti un cenu vērtēšanu, bet tas nebūs par velti, kā tu te sadomājies.
Š ādiem specializētu forumu vērtējumiem vērtība ir apaļa “0”, te pateiks trīsreiz mazāku cenu kā ssā, tur pārsvarā mitinās kosmonauti, bet vai kāds nopirks, ir atkarīgs no pircēja.
Pirmārt ieteiktu tēmas autoram precizēt katras komponentes detaļas modeli un to apskatīt kādā cenu meklētājā (piemēram, salidzini.lv), tā kopumā iegūsi cenu, ja tagad šādu komplektu pirktu jaunu. Tad attiecīgi nomestu nost procentu daļu par nolietojumu (pēc maniem uzskatiem vismaz 40% kā sākuma cena ir jānoņem nost).
Bet, viss nav tik vienkārši, kā no malas šķiet. Vecāks modelis ne vienmēr būs lētāks vai labāks par jaunu modeli (piemēram, veci RAM maksā dārgāk par jaunajiem). Ir labi jāorientējas piedāvātajā klāstā un to performancē pret cenu, lai pielabotu iekārtas novērtēto cenu pēc tā, ko atrod sludinājumos, cenu meklētājos utt… Nemaz nerunājot par to, ka jāpārzina arī to, vai kāds modelis nepieder pie kādas neizdevušās sērijas, vai pastāv konflikts ar kādu HW / OS.
Un, AOMA, USINS – nevajag dzīt tukšu tuftu par slinkiem cilvēkiem, jo jūs nespēdami adekvāti palīdzēt tikai nolikāt palīdzības prasītāju. Nākošreiz nevis vajadzētu dzēst tēmu, bet gan ķerties pie komentētājiem.
Es vēl saprastu, ja meklētu cenu kaut kam antīkam vai no limitētas sērijas…
“”
pēc maniem uzskatiem vismaz 40% kā sākuma cena ir jānoņem nost). “”
Tomēr visā šajā leģendā ir viens nopietns tukšums. Un tas ir cik latviešu ir Latvijā, kas patiesi ir latvieši. Jo visi latvieši, ko es zinu nav tādi d … irsīgi, iedomīgi un visādā citādā ziņā jocīgi cilvēki, kā pseido latvieši.
Vairums te mēģina apmierināt savu ego.
Ja tu cilvēks nezini cik tāda kaste varētu maksāt, tad klusē un ne … irs. Es piemēram nezinu. Paga tulīt mēģināšu padomāt. Paņem procesora cenu no dateks, video kartes cenu no reālās dzīves u.t.t.
Esiet iecietīgi, jaunieši, jo kas būtu, ja jūs ieraugot kāds gopņiks uzreiz saprastu, ka jūs vienkārši var fiziski iespaidot,
Š adiju jau var saprast, katrs jauns lapas apmeklējums notinkšķ kā mazs santīmiņš no reklāmdevēju maciņiem…
Pa tēmu: es teiktu, ka pa 200Ls vajadzētu aiziet, var, protams, mēģināt notirgot dārgāk.
Bet iedomājaties, kas notiek, ja kāds, meklējot palīdzību no googles, ieraksta meklētājā kādu no saraksta komponentēm un viņu atved uz šejieni – nevienam nevajadzīgu topiku.
Cilvēks no malas nospļausies un turpmāk notepad.lv ignorēs, ka bezjēdzīgu tīmekļa resursu.
Savus uzskatus neesmu mainījis – šādam topikam nav vietas dzelžu sadaļā, ja gribi pārdot, liec pie sludinājumiem, ja nezini cenu, izmanto sludekļu lapas.
Preses relīzes