Cik varētu prasīt par tādu kasti?

Sākumlapa Forumi Hardware Pārējās Hardware lietas Cik varētu prasīt par tādu kasti?

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 24 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    kaqp
    Participant

Sveiks kungi.

Cik par tādu kasti var prasīt ss.lv ?

CPU: QuadCore Intel Core i7-2600K, 4200 MHz

MB: Gigabyte GA-P67A-D3-B3 v1 (2 PCI, 3 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR3 DIMM, Audio, Gigabit LAN)

RAM: 8176 MB (DDR3-1333 DDR3 SDRAM)

GPU: NVIDIA GeForce 8800 GTS (640 MB)

PSU: OCZ700SXS (700W)

HDD: Samsung 1TB

CASE: Nedaudz skarāpēts

Ir arī disku lasītājs

BERILS
    Participant

3 runkuļus un kaudzi latu.

akms47
    Participant

obligāti jānoliek kluci?

aoma
    Participant

Š ādas tēmas vajadzētu dzēst, tikko parādījušās. Ne te hardware lietas, ne sludinājums.

BERILS
    Participant

esmu zīdītājs.

RAINBOW

kaqp
    Participant

Es atvainojos, ka sagādāju jums neērtības. Gribēju tikai uzzināt pieredzējušu speciālistu vērtējumu šādam komplektam. Labprāt uzreiz ieliktu kā sludinājumu, ja vien zinātu mantas vērtību…

aoma
    Participant

Sludinājumu lapās arī noskati lidzīgu kasti, salīdzini aptuvemo vecumu, nolietojumu un tad arī +- pie vēlamā cipara tiksi, ja nav interesntu, bet pārdod gribas vai steidzīgi vajag, laid pakāpeniski uz leju, kamēr gribētāji uzradīsies.

Sistēma veca kā pati tirgus būšana.

Vai ved pie akreditētiem ekspertiem, kas nodarbojas ar tirgus izpēti un cenu vērtēšanu, bet tas nebūs par velti, kā tu te sadomājies.

kaqp
    Participant

Zinu, ka varēs iztikt bez “akredetēta eksperta lēmuma”. Jo notepad.lv noteikti vēl ir palikuši atsaucīgi cilvēki.

aoma
    Participant

Es neesmu neatsaucīgs, manī besī slinki cilvēki.

Š ādiem specializētu forumu vērtējumiem vērtība ir apaļa “0”, te pateiks trīsreiz mazāku cenu kā ssā, tur pārsvarā mitinās kosmonauti, bet vai kāds nopirks, ir atkarīgs no pircēja.

valters.vasilis
    Participant

Vērtība ir ne lielāka, kā trīs banānkastes 😀

usins
    Participant

Labāk tiešām ievērtēt konkurentu cenas un piedāvāt savu. Visi spečuki vienmēr teiks, ka neko nemaksā un mēģinās nosist ciparu. Došu 50ls par šo…. Ticami izklausās?

shady
    Participant

Manuprāt, negatīvie komentāri ir nepamatoti. Cenu tā noteikt lietotājam nav nemaz tik vienkārši.

Pirmārt ieteiktu tēmas autoram precizēt katras komponentes detaļas modeli un to apskatīt kādā cenu meklētājā (piemēram, salidzini.lv), tā kopumā iegūsi cenu, ja tagad šādu komplektu pirktu jaunu. Tad attiecīgi nomestu nost procentu daļu par nolietojumu (pēc maniem uzskatiem vismaz 40% kā sākuma cena ir jānoņem nost).

Bet, viss nav tik vienkārši, kā no malas šķiet. Vecāks modelis ne vienmēr būs lētāks vai labāks par jaunu modeli (piemēram, veci RAM maksā dārgāk par jaunajiem). Ir labi jāorientējas piedāvātajā klāstā un to performancē pret cenu, lai pielabotu iekārtas novērtēto cenu pēc tā, ko atrod sludinājumos, cenu meklētājos utt… Nemaz nerunājot par to, ka jāpārzina arī to, vai kāds modelis nepieder pie kādas neizdevušās sērijas, vai pastāv konflikts ar kādu HW / OS.

Un, AOMA, USINS – nevajag dzīt tukšu tuftu par slinkiem cilvēkiem, jo jūs nespēdami adekvāti palīdzēt tikai nolikāt palīdzības prasītāju. Nākošreiz nevis vajadzētu dzēst tēmu, bet gan ķerties pie komentētājiem.

aoma
    Participant

Pa lielam (izņemot spaini ūdens), tak pac nepateici neko vairāk, kā es vai ūsa. Ar šādiem komplektiem ir pilni sludinājumu portāli, atliek tikai papētīt un salīdzināt.

Es vēl saprastu, ja meklētu cenu kaut kam antīkam vai no limitētas sērijas…

deriksx
    Participant

Pateica gan.

“”

pēc maniem uzskatiem vismaz 40% kā sākuma cena ir jānoņem nost). “”

jonjs
    Participant

Ir tāda leģenda, ka latvieša labākais ēdiens esot latvietis.

Tomēr visā šajā leģendā ir viens nopietns tukšums. Un tas ir cik latviešu ir Latvijā, kas patiesi ir latvieši. Jo visi latvieši, ko es zinu nav tādi d … irsīgi, iedomīgi un visādā citādā ziņā jocīgi cilvēki, kā pseido latvieši.

Vairums te mēģina apmierināt savu ego.

Ja tu cilvēks nezini cik tāda kaste varētu maksāt, tad klusē un ne … irs. Es piemēram nezinu. Paga tulīt mēģināšu padomāt. Paņem procesora cenu no dateks, video kartes cenu no reālās dzīves u.t.t.

Esiet iecietīgi, jaunieši, jo kas būtu, ja jūs ieraugot kāds gopņiks uzreiz saprastu, ka jūs vienkārši var fiziski iespaidot,

aoma
    Participant

Kādi vēl latvieši? Lūk šito es nesaprotu – jaukt visur iekšā kaut kādas nacionāl-fantastiskās rakstura īpašības, es varu brīvi rakstīt vēl pāris valodās – tūlīt kāds sāks nolikt krievus vai vāciešus?

Š adiju jau var saprast, katrs jauns lapas apmeklējums notinkšķ kā mazs santīmiņš no reklāmdevēju maciņiem…

ruukjis
    Participant

Hehe, aoma atkal ar kreiso vaigu no gultas izkāpis – kašķīgs pēc velna.

Pa tēmu: es teiktu, ka pa 200Ls vajadzētu aiziet, var, protams, mēģināt notirgot dārgāk.

aoma
    Participant

Es jau negribēju kašķoties, tā sanāca 🙂

Bet iedomājaties, kas notiek, ja kāds, meklējot palīdzību no googles, ieraksta meklētājā kādu no saraksta komponentēm un viņu atved uz šejieni – nevienam nevajadzīgu topiku.

Cilvēks no malas nospļausies un turpmāk notepad.lv ignorēs, ka bezjēdzīgu tīmekļa resursu.

kaqp
    Participant

aoma, jūs esat izdarījis tik daudz, lai tieši tā arī notiktu! Jūsu demagoģija noteikti nenes nekādu labumu portāla attīstībā.

aoma
    Participant

Kādu vēl demagoģiju? Tas kāds pēdējā laika modes vārdiņš?

Savus uzskatus neesmu mainījis – šādam topikam nav vietas dzelžu sadaļā, ja gribi pārdot, liec pie sludinājumiem, ja nezini cenu, izmanto sludekļu lapas.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 24 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā