Cilvēki atsakās no Windows 8 par labu Windows 7

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Cilvēki atsakās no Windows 8 par labu Windows 7

Tiek skatīts 5 ierakstu – 1 līdz 5 (no 5 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Statistika ir nepielūdzama, un jaunākie Net Application dati skaidri parāda tendenci: tikai vienā vienīgā mēnesī Windows 8 zaudējis desktopa tirgus daļu vairāk nekā 1% apmērā – kura pievienojusies Windows 7 segmentam. Precīzos ciparos septembrī Windows 8 lietoja 12,26%, kamēr augustā – 13,37%. Ja skatāmies sīkāk: Windows 8.0 nokrities no 6,28% uz 5,59%, bet jaunākais 8.1 – no 7,09% uz 6,67%. Š ai laikposmā Windows 7 tirgus daļa pieaugusi par 1,5% – arī uz Mac rēķina.

Joprojām Microsoftam lielas galvassāpes sagādā Windows XP, kurš darbojas turpat uz ceturtdaļas datoru (23,78%). Mēneša laikā XP lietotāju skaits gan samazinājies, bet tikai par 0,02%.

[img]https://notepad.lv/userpix/28_w90_2.jpg[/img]

[img]https://notepad.lv/userpix/28_win91_2.jpg[/img]

Evers
    Participant

Protams, Windows 8 ir nelietojams un 8.1 to lietojamāku nepadara. Itsevišķi kaitina tie muļķīgie Win8 lagi uz elementārām lietām, Win8 ātrums ir tikai pie ieslēgšanāš, pēc tam ir ķeršanās tādas ka liekas ka procesors nevelk elementāras lietas. Uzliekot Win7, visas problēmas pazūd, nekādu lagu un procesora bremžu. Pārbaudīts uz dažādiem datoriem.

shadow118
    Participant

Nez, salīdzinot ar Win7, man 8 iet nedaudz ātrāk. Par nelietojamu es viņu galīgi nesauktu, lietoju bez problēmām kopš marta

msh
    Participant

Man liekas ka es drīzumā no sivēna pārvietošos atpakaļ uz winxp. Viss, ko es jūtu – strauju degradāciju – atšķirībā no standarta winxp x64, par kuru sūdzības neradās pusotra gada garumā, lai arī standarts. Kaut kā negribētos ticēt ka pie vainas būtu tikpat ātrais [vai lēnais] bet 4x lielākais cietucis vai jaunākā, nevis 12., opera.

Aldis
    Participant

Pabakstījos pa Win10, gaidīšu to, tas šķiet būs lietojams.

Pagaidām pats sēdēšu uz Windows 7, pietiek jau ka manējai sievietei Win8, kas pēc pēdējiem updatiem šķiet galīgi jau nestabils palicies.

Tiek skatīts 5 ierakstu – 1 līdz 5 (no 5 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā