Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Cilvēks un Sabiedrība › Cīņa ar mušu tukstošiem un ūdeļu fermas smaku.
Laukos mums te parādijušies mušu miljoni, tās ir visur.
Nesen tika uzcelta Plocē jauna ūdeļu ferma, zvēraudzētava, 2KM attālumā no apdzīvotas vietas, bet domāju, ka ja precīzi mērītu, sanāktu vēl tuvāk.
Tad nu sanācis kā sanācis, ka daudzi vienkārši noliedz faktu par smakām, mušām jo ir ieinteresēti šajā procesā, vai arī tur strādā. Te neviens neatceras tādus mušu uzlidojumus. Mušas arī ir Grobiņā, Pāvilostā, Vērgalē, Kapsēdē, utt.. bet visizteiktāk tas ir fermu tuvumā.
Varētu šeit kāds man mušu, insektu eksperts pastastīt mušu izplatības cēloņus, invācijas, utt.. jo es vismaz domāju, ka tie kukaiņi lido pa smaku, un palido 2KM, izšķillās, nākoša partija atkal lido tālāk līdz kamēr viss rajons vienkārši ir nosēts ar viņām.
Plašāk, lūgšu apskatīt manis izveidoto galeriju draugos un komentēt arī varētu tur.
Paldies.
Cukurūdens nederēs. Pieaugušas lapsenes barojas no nektāra, bet mušas sūc iekšā visu kas ir šķidrs. Vajadzēja protestēt laicīgi kad bija sabiedriskā apspriešana pirms to fermu plānoja celt. Tāpat kā backups jāizveido pirms cietnis ir nomiris. Tagad vari vienīgi pieteikties darbā tajā fermā un katru vakaru izdzert 2L stipro Apinīti kopā ar kolēģiem. Lai aizmirstu smakas un dzīves nejēdzību.
tev palīdzēs šāds
Bet ja tomēr šādas mušas
tad ar steigu iesaku tev iegādāties šādu līdzekli
Savukārt par smaku no fermām varam pateikties tam ka tiek ieviestas eiro mēslu novietnes šķidrās.Nezinu kā ar ūdelēm bet cūku fermas tagad smird traki kopš pārgāja no sausās mēslu glabāšanas uz šķidro.
Sociālajos tīklos tusē tikai antisociāli elementi…
Es arī neesmu ne sociālajaos ne kapitālistiskajos tīklos, man arī ir liegta pieeja tam linkam. Kāda jēga likt to kur vajag reģistrēties, pie tam tur nevar brīvi reģistrēties un ir prasīts atklāt īsto vārdu/uzvārdu?
Sim punkt audzētavā kaut kas nav pareizi izplānots (ir ietaupīts), ja apkārtējiem jācieš šādas neērtības.
Preses relīzes