Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pārējās Hardware lietas › Cisco 881-W configs.
Ir nepieciešams minētā rūtera konfigurācijas fails.
Pašam šobrīd nav laika burties cauri, testēt, experimentēt u.t.t.
Setups diezgan vienkāršs:
1 – WAN (DHCP)
3 – LAN (DHCP, visi vienā subnetā piem. 192.168.1.1-200)
+ Wireless tanī pat subnetā
Pārējo domājams pats piekonfigurēšu.
Zinu, ka ir noteikti kāds kurš šitās konfigurācijas cep augšā 3:00AM pilnīgā pāli 🙂
Pats pačakarējos ar Ciskas web+javas interfeisu – gļuko, nestrādā normāli.
Ar telnetu viss smuki.
Paldies jau iepriekš.
Ko ta izdarij? Pagrābstijies kur nejēdz, jo negribēj samaksāt adminam? 😀 Nu tagad kā minimums 20Ls būs jāsamaksā. Un tas arī ar nosacijumu ja spēj pateikt kautkādus parametrus un atsūtīt esošo konfigu. Vismaz tiktāl lai ārējo IP kautkādu pieškiltu uz nakti.
P.S. Rūteris nekad nav lietots – izvilkts no dziļiem aizmirstības plauktiem.
Ir vēlēšanās piešķilt un izmantot praktiski, daudz netērējot laiku.
Arī 20 Ls nebūtu tā lielākā prob., ja patiešām būtu asap vajadzība.
Macbeton – pastāsti, kā tas ir dzīvot ik dienu ar TÄ€DU žulti. Jeb kā Mr. Timrots savulaik teica: “Ir viens cilvēku tips, kuriem sejā redzams, ka viņi visu mūžu “pret netaisnību” cīnās. Tādi principiāli, dusmīgi neveiksminieki.”
Peace 😉
Bet nu Tu turi buru, mēs Tev ticam!
Es to redzu kā haltūru, pelni naudu ar savām zināšanām, ne citu, ja ļoti kļūdos, tad izsaku visdziļāko atva .. nē .. man poh .. šeit ir internets 😀
Es gan šeit saskatu izdevumus simulanta algai, lieko importu (Cisco tak neražo Latvijā), un arī veselu tendenci, nevis atsevišķu gadijumu.
Simulantu pajols (apzināts kretīns) par savu izkrāpto algu nepērk Latvijas preci, viņš pērk iPhone un WDtv. Tas ir liekais
& rūteris, kaut arī ne mikrotik (kā varbūt vēlētos Mr.macbetons), jau lieliski strādā un pilda savas funkcijas.
āmen
Preses relīzes