Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Citrix Systems Apple faniem: iPad ar Windows 7
Pie tam displeja izšķirtspēja 1024×768 tiek ļoti labi atbalstīta XenDesktop vidē. Protams, uzlikt Windows uz iPad “pa tiešo” nav cerību, jo Apple A4 CPU neatbalsta x86. Tāpēc tiek piedāvāta kombinācija no Citrix Receiver un XenDesktop 4, kurā Windows griežas
Būtībā iPad kopā ar virtualizācijas programmatūru funkcionē kā savdabīgs Thin-klients
Ja nopietni, uz kurieni pasaule mūs aizgriezīs tālāk?
To jau daru kādu pusotru gadu, takā nekas dižs! 🙂
Tagad arī revolucionāra tālvadības pults jūsu datoram.
Tas viss būs jūsu tikai par nieka 499 dolāriem! Zvaniet un pasūtiet tūlīt! Ko jūs vēl gaidāt?!
😀
paskaidrojiet man … jo šito es nesaprotu… ARM procesori taču neuztur virtualizāciju, kā tad tehniski tiek panākts tas, ka uz ARM bāzētās ierīces palaiž Windows x86 ?
Š itais ir speciāli iPadam taisīts, un vispār nav CPU tīrā veidā, bet System-On-A-Chip. Tā kā viss var būt. Citrix virtualizācijas risinājums arī ir nestandarta.
paskaidrojiet man … jo šito es nesaprotu… ARM procesori taču neuztur virtualizāciju, kā tad tehniski tiek panākts tas, ka uz ARM bāzētās ierīces palaiž Windows x86 ?
Š itais ir speciāli iPadam taisīts, un vispār nav CPU tīrā veidā, bet System-On-A-Chip. Tā kā viss var būt. Citrix virtualizācijas risinājums arī ir nestandarta.
Tad sanāk, ka tā programma “pārtulko” x86 komandas ARMam saprotamā valodā… līdzīgi kā Linux sistēmās Wine pārtulko DirectX iekš OpenGL?
Preses relīzes