Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Off-topic › Ck šodien jau esat izdēruši? Un kādi nākamā gada plān
Ja nu kas, nākamajā gadā novēlu – daudz vairāk naudas, mazāk ziņu Tēvēnetā
Tāpēc es uzmanos. Dzeru tēju. Š as iešu uzvārīt vēl. Nesvinu svētkus. Vispār vienalga…
Nākamā kalendārā gada apņēmība? IR.
Novēlu jums jauno gadu. Kādu – tas gandrīz ir katra paša ziņā 🙂
Pagaidām kalnu ar mandarīniem un 0.5l kolas.
Novēlu visiem kārtīgu devu pacietības, neatlaidības, saprašanu, līdzjūtību, kas vienmēr vajadzīga.
jauno notepad versiju sagaidīt
pat jaunajā gadā foxsk8 mieru nedod.. 😀
par temu, šonakt īsi pirms 12tiem būs jāizvadā daži cilvēki, vēlāk relaksēšos ar pudeli vīna, dažiem aliem un dūmiem 🙂
stipros dzērienus nu jau gandrīz kā 2 gadus nedzeru, galīgi nevelk 🙂
Lai nu kā, novēlu visiem notepadiešiem darbīgu jauno gadu. Lai aizmirstas visi strīdi un pārpratumi gan dzīvē, gan te – savā notepad “sulā vāroties”. Jauns gads jāsāk kā jauns dzīves posms, visas nesaskaņas jāatstāj pagātnē. 🙂
P.S. Sveicieni arī “slavenajam trīsstūrim”(lai garšīgi apelsīni). Tāpat arī Morpheusam (nu jau gan citā ādā, bet tāpat) vislabākie novēlējumi (patiesi nav nekāda naida). Sandris7x, Tev arī laimīgu jauno (ja kas vēl ar HDD, dod ziņu palīdzēšu (bez sarkasma)). 🙂
P.P.S. A krīze lai attiecas uz ziemeļbriežiem, kuriem tāpat … 🙂
Apsveicu visus ar baigā gada beigām. Ir vāja cerība, ka mācīsimies no savām kļūdām un viss beigu beigās būs labi. 🙂
Kist judding… just kidding, i mean 😀
Svineeshu mieriigi maajaas, nepatiik kaut kaa lieli burzinji kaut kaa vairs, taapeec atteicos no tusinjiem un mieriigi blenziishu juusu saluutu un peec paaris stundaam Londonas saluutu.
Jaunas apnjemshaanas patreiz nav, visas kaut kaa saak piepildiities pamazaam, vieniigi taa tabaka, eh, ej nu zini.. ..
Prieciigus jums ar visiem sveetkus!
P.S. iesaku visiem laiciigi nosleept braucamriiku atsleegas, kaa to izdariiju es (nekad nesaki nekad).
Iesakiet optimālāko algoritmu gada čeksummas aprēķināšanai 🙁
Kist judding… just kidding, i mean 😀
Div null septiņ, trīs null piec! Der?
A ja nopietni – ap divpadsmitiem naktī salūtu laižam gaisā ar šampaniešu korķiem!
Man liidz jaungadam veel piecas stundas.
tu pat l-britānijā svini pēc GMT+2? Likās, ka jums tur uz salas ir GMT+0…
P.S. Jaunzems… Tev novēlu izprast nākošajā gadā, ka Tavs iepriekšējais komentārs bija aplams. 🙂
Nu ko – no sākuma plāns legalizēties. Značet reinstall OS, moš vēl uzlikt Linux, vai vēl legālāks, GImp2, InfraRecorder, kurš man pievienojaS?? Bet tas tikai pēc jaunā gada, tagad svinam atspērušies. 🙂 Man ir krīze, nevaru privāto uguņošano aprīkoties, bet tāpat, svētku noskaņa paliek. N or;ita, vēl nekā tāda nebija,bet tagad tikai sākas!
Laimīgu visiem 2010. Tīģer gadu! Novēlu laimi un veselību
Jaunzems
Preses relīzes