daGrevi, labāk ir paklusēt, ja nemāki izlocīt lietvārdu.
Keep trollin’ trollin’ trollin’ trollin’
What?
Keep trollin’ trollin’ trollin’ trollin’
Come on!
Keep rollin’ trollin’ trollin’ trollin’
Yeah
😀
They see me trollin’
They hatin”
Drusciņrēka rauj, viens no retajiem čaļiem, kas bīda apstrīdamas vērtības fīčas zaudē fokusu jau ap kādu trešo (uz dullo uzrakstīju) komentāru 😀
A java. Nu java ir šalava. Piedodiet par manu rupjo dabu.
Elvi, nav lieks. Ja nu pēkšni rodas vēlme izrunāt to skaitli ātrumā, vieglāk ir nolasīt vārdiski, ne skaitliski.
Protams, es varbūt kaut ko arī esmu sajaucis, BET, ja tomēr neesmu, tad lielāku idiotismu nevaru iedomāties. Tapēc jau netiek nekas no endjūzerfigņām portēts uz citiem OS, jo izmanto MS freimvorkus.
praktiski visiem (izņemot Aldi 😀 😀 )
Man arī nav dotneta.
Tapēc jau netiek nekas no endjūzerfigņām portēts uz citiem OS, jo izmanto MS freimvorkus.
Perfect strike! 😀
Laikam Man nav attiecīgais .NET… 🙁
Ir liels projekts, 101 mape, ar vismaz 20K failiem. Respektīvi, es norādu mapi un norādu, piemēram koda fragmentu, ko meklēt esošos failos, pēc meklēšanas man smuki izvadās info, ar to, kuros failos ir meklētā frāze. Failus, kuros meklēt: php, js, css, html, un protams, varētu vēl pats pielikt definētos. Vajadzība priekš šādas lietas rodas, strādājot jau ar esošiem projektiem, kodu fragmentiem, un tad vienkārši, no visa bara, atrast vajadzīgo lietu, pajiet daudz vairāk laika, nekā to varētu automatizēt. Idejas?
Preses relīzes