Pieprasu patch vai service pack! 😀
+1 Vel vajag DLC paku, skinu atbalstu un FF pluginu atbalstu 😀
Katram kārtīgam opensource cienītājam jādalās ar savu utilītu kodu, kaut zem GPL.
attiecīgā
Usins, pēc Manām domām, kodam vajag būt viegli lasāmam, nevis īsam! Un ļoti daudzi Man piekrīt. Pietam uz mūsdienu sistēmām tas, par ko kādreiz šeit pat izvērtās diskusija, precīzāk vai iekš PHP labāk rakstīt exit(); vai, vienkārši, exit;, neko pilnīgi nemaina. Jauda ir pietiekama! ^__^
Utilīts ir viens no softa veidiem, kuras es neveidoju t.s. muļķu drošas. 🙂
Un tu bieži čurā pāri poda malai, vismaz savās mājās. I get it
)
Usins, pēc Manām domām, kodam vajag būt viegli lasāmam, nevis īsam! Un ļoti daudzi Man piekrīt. Pietam uz mūsdienu sistēmām tas, par ko kādreiz šeit pat izvērtās diskusija, precīzāk vai iekš PHP labāk rakstīt exit(); vai, vienkārši, exit;, neko pilnīgi nemaina. Jauda ir pietiekama! ^__^
Nu nau jau par šiem sīkumiem. Vairāk tas attiecas uz cikliem un to izpildi. Aprēķinu veikšana utt.
Par koda vieglo lasāmību piekrītu. Jādomā ir uz priekšu. Vienmēr gadās situācija, kad kaut kas jāpielabo vai nu Tev pašam vai kolēģim. Un ātrāk viss būs, ja kods būs saprotams un konstruktīvs.
Jauda ir pietiekama! ^__^
Grūti ar vārdiem izteikt, cik man, izlasot šo vājprātu, grūti apslāpēt vēlmi iedauzīt tev galvu tik tālu rīklē, ka tu varētu nolaizīt pats savus papēžus
Ja uz krutām serverkastēm darbina blogu vai vizītkarti ar dažiem apmeklētājiem, tad jau var sākt likties, ka kodu var rakstīt kā vien ienāk prātā.
[youtube]
Jauda ir pietiekama! ^__^
Grūti ar vārdiem izteikt, cik man, izlasot šo vājprātu, grūti apslāpēt vēlmi iedauzīt tev galvu tik tālu rīklē, ka tu varētu nolaizīt pats savus papēžus
aizrijos ar aliņu IRL
Wuu, paklau čali, bet ar tevi taču tas pats, kas ar jaunzemu 😀 learn fking html un tad runā par programmēšanu 😀 da jebkādu
Tik cik manām vajadzībām vajag, man pietiek. Bet ja vajadzēs ko nopietnāku sameklēšu tādu ka tēvi, kas man par kapeikām visu izdarīs.
Get a life.
Par kapeikām lol …. 😀
Tev D
Preses relīzes