Club3D HD3650

Sākumlapa Forumi Hardware Video un Audio Club3D HD3650

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 10 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    _Mo3_
    Participant

šodien, sanāca viens nelabs, bet tomēr interesants gadījums. Vakar vakarā izdomāju pārlikt windowsu, jo tas bija palicis lēns nu un arī ilgi jau bija kalpojis. Tad nu no rīta pie tā arī pieķēros, uzliku windowsu un pēc pirmās ielogošanās izdomāju, ka jāiet paskatīties uz grafiskās kartes izstrādātāja mājas lapu vai nav jaunu draiveru, ieeju un skatos, ka tiešām ir, kkāds [url=ftp://Service:[email protected]/AGP_Series_Driver/XP/]10-4_agp-hotfix_xp32_dd_ccc.exe[/url] tad arī paņēmu un nokačāju, pēc uzlikšanas prasa restartu, to arī daru, tikai pēc restarta dators vairs neslēdzas iekšā un uz monitora ar nekādas reakcijas. Par laimi mājās atradu kkādu dikti aizvēsturisku grafisko karti, ko arī ieliku jau iepriekš minētās grafiskās kartes vietā un viss notiek, dators strādā. Vel drošības pēc uz 2viem datoriem pārbaudīju un secināju, ka nobeidzās video karte! Nezinu ir vai nav sakritība, ka pie jaunu draiveru uzlikšanas grafiskā karte nojūdzās, bet ar vecajiem draiveriem viss normāli strādāja!

P.S karte – Club3D HD3650 AGP

Cena gan ir nokritusies, es gadu atpakaļ pirku par 52Ls, tagad 37Ls. Nu it kā nekas traks jau nav, garantija man it kā vel ir derīga, takšto iešu uz “m79”, jeb tā saucamo “EK Tehnika” lai maina, jo ne dēļ manas līkrocības kkas tāds notika!

Vel kādam kkas tāds ir bijis?

zivs
    Participant

Kā Tu vari būt tik pārliecināts, ka ne dēļ Tavas līkrocības?

Element
    Participant

Varbūt sakritība? Tieši tad, kad uzliki draiverus, karte nosprāga…

_Mo3_
    Participant

Element wrote:

Varbūt sakritība? Tieši tad, kad uzliki draiverus, karte nosprāga…

tieši tāpēc es jau arī jautāju, vai neviens ar kko tādu nav saskāries 🙂

Wuu
    Participant

Ar lēta brenda kartēm ne tas vien notiek.

nevertell
    Participant

Vienkārši tie “draiveri”, ko tu tur sainstalēji, gribēja tev atvieglot dzīvi, dodot iemeslu iegādāties jaunu gpu.

_Mo3_
    Participant

Wuu wrote:

Ar lēta brenda kartēm ne tas vien notiek.

nu krutāku man arī īstenībā nevajag, jo kompis ar tāds krāms vien ir, un liekot kko labāku, nekāda dižā ieguvuma nebūtu!

Wuu
    Participant

Neiet runa par krutumu, bet par kvalitāti. Var tak nopirkti arī Asus vai Gigabyte pa lēto.

nevertell
    Participant

Wuu, vairs jau neviens netaisa agp kartes, asus un gigabikse jau neies tur ņemties ar tirgus daļu, kas praktiski nav.

Wuu
    Participant

Nu un ka netaisa? Nopirkti var tik un tā.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 10 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā