Sākumlapa › Forumi › Datorspēles › PC un Konsoļu spēles › COD:MW2
Tad bija doma, ka vaina ir pašā spēlē, vakar nokačāju pilno 11GB variantu, bez instala, tipa atarhivē, palaid un spēlē. Tipa viss okej, tur savukārt, kkāda 3šajā misijā sākās tie paši joki, to vienā vietā, to citā. Tad nu sāku googlēt, atradu, ka tipa grafiskie parametri iespējams jānomet, tad nu nometu visu pa defaultam, arī tas nelīdzēja, tad vel bija ieteicams atslēgt visus procesus utt., to arī veiksmīgi izdarīju atslēdzot visas aktīvās programmas un servisus, ko veiksmīgi panācu ar vienu tūli, taču izrādījās, ka arī tas nelīdz. Tad novilku jaunākos draiverus grafiskajai kartei, jaunu directx, visu uzliku, nu tipa ieejot ar viss okej, bet atkal kkādā misijā uzkarās.
Pieļauju, ka varētu būt kkāds windowsa gļuks, taču kāpēc tieši šai spēlei, jo piemēram Burnout Paradise iet normāli, kā arī Team Fortress 2, kas gan man ir nopirkts, tāpat arī DoD, CSS, CS, HL2 visas epizodes utt. Būtībā, nevienā spēlē nav bijušas problēmas agrāk 🙂
Datora parametri:
Intel Pentium 4, 3.00 GHz (478 sokets)
ATI Radeon 3650 (AGP)
1 GB + 512 MB atmiņa (DDR)
250GB + 160GB HDD (IDE)
AC 97 C-Media Wave Device (iebūvētā 5.1)
SyncMaster 913N (LCD)
Windows XP SP3 Rus VL
Jap- man tas pats. Tikai monitors nevis izslēdzas, bet nofrīzo bildi.
Nav gadījumā tā- bilde nofrīzo uz kādām 5 sec, tad ~5 sec melns ekrāns un tad viss strādā tālāk?
Jap- man tas pats. Tikai monitors nevis izslēdzas, bet nofrīzo bildi.
Nav gadījumā tā- bilde nofrīzo uz kādām 5 sec, tad ~5 sec melns ekrāns un tad viss strādā tālāk?
Nē- vienkārši uzkaras bilde. Līdz tikai restarts ar pogu. Pat Task Manager nevar izsaukt.
Ä€ un vēl saliku keisam ventjikus priekšā pakaļā 🙂
Tas tavs radeons nav overklokots vai vienkārši baigi nesakarst? Man bija līdzīga problēma, tikai ar video apstrādi – mans 4870 bija nedaudz klokots – arī vienkārši melna bilde, bet dzirdams, ka viss darbojas. Tad nu sāku skatīties temperatūras pie slodzēm (ja nemaldos, ap 100-105 grādiem pēc celsija man viņa karsa). Izjaucu, skatos – termopasta galīgi maz, un jau nedaudz ož.. Uzliku jaunu pastu, atliku atpakaļ veco radiatoru ar ventilatoru, un viss griezās kā bitīte 🙂 Augstāk par 70 grādiem nekāpj.
Ä€ un vēl saliku keisam ventjikus priekšā pakaļā 🙂
Man tieši tā arī bija ar CoD:MW un Risen spēlēm, mazlies nodzinu savu 4870 TOP uz leju un vairāk nekādu problēmu…tikai pati karte gan mežonīgi skaļa
Visticamāk, ka tev videne ir vaina. Man arī agrāk tāda bija. Tāds pats gļuks, kā tev!
Un tiem, kam ir bijusi HD 3650 ir bijis tas stulbais gļuks. Vienalga kāds ražotājs. Ar tieši to modeli kkas nav. Tagad man ir HD 4700 un nav nekādu problēmu.
COD MW mp man visu laiku negāja. Tad kad uzliku Win7 64itu, prikola pēc pamēģināju un aizgāja.
Tad pamēģināju uz savas uz Vistas, un ar pēkšņi gāja kau arī pirms tam nestrādāja.
bet pirms dažiem mēnešiem, atkal vienkārši MP vairs nestrādāja, kaut arī datoru biju izslēdzi uz pāris stundām sleep modā, kā jau parasti, un visu laiku izmeta iw3 has stopped… , kad mēģināju ieslēgt.
Pamēģināju uz vistas kuru nebiju darbinājis ļoti ilgi un arī vairs nestrādāja kaut arī tai partīcijai pat nebiju pieskāries.
remzijs, tā ir spēles vaina. Man bija pilnīgi tas pats ar nVidia un COD:WAW. Viņi pat nespēj to normāli pielāgoti Xboxam. COD:MW bija pat problēma ar AMD procesoriem (WTF?). Es atceros kā pats liku lietotāju radītu fixu, jo spēles veidotājiem pajāti. Un protams nerunāsim par tavām spējam uzstādīti windows sistēmu un līkrocību.
IT ģēnījs WUU 😀 😀 😀
Preses relīzes