Sākumlapa › Forumi › Mājas lapu izstrāde › PHPBB › Content Encoding Error
language
Content Encoding Error
The page you are trying to view cannot be shown because it uses an invalid or unsupported form of compression.
Problēma ar beigu simboliem, tb CR, CRLF un LF. Apskaties kādus rāda pirms un pēc labošanas. Problēmu izraisa sajāta kompresija PHPbb3, pamēģini viņu prosta izslēgt.
Ak jā, PS autorelim reiz vajadzētu sākt lietot normālu ne-firefox pārlūku 😉
pats tu kaa kompresija.
+1
kaada nahren kompresija. pats tu kaa kompresija. Problēma bija tanī, ka es .php failus saglabāju nepareizā encodingā, vajadzīgais bija utf8 without bom
Zābak, blin, a tavuprāt analoga problēma rastos nelietojot gzhandleri vai nu ko nu tur tas phpbb izmanto lai saspiestu izvadi? Bez precompress php interpretatoram ir pajāt kādā enkodingā ir fails, vai tas ir win, baltic, koi vai utf. Savukārt ja tu līki nokonfigurē prekompresiju izvadei, php reizēm aplaužas un dēļ tā, ka līkais mozillis padod līkus accept headerus izdod līku kompresētu izvadi, visdrīzāk dēļ accept all. So pirms lec pāri savai drsai, padomā vēlreiz, vai tas ko es teicu tiešām nekādi nav saistīts ar tavu līko roku problēmu. Lecas vēl.
Tas ari viss!
No kurienes man uzminēt ka autorelis, kas visdrīzāk ir betona attāls radinieks, UTF-8am lieto bomi un/vai kreisu teksta redaktoru. Vienalga problēma ar kompresiju, so tas pats vien ir.
TG/AM
TM +1.
No kurienes man uzminēt ka autorelis, kas visdrīzāk ir betona attāls radinieks, UTF-8am lieto bomi un/vai kreisu teksta redaktoru. Vienalga problēma ar kompresiju, so tas pats vien ir.
TG/AM
ko tu te *** prātu. ja pats neko nejēdz, klausies, ko tev gudri cilvēki saka. Atradies te cīnītājs par taisnību.
Preses relīzes