Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Copy.com "mākonis" ar 1. maiju likvidējas un dzēsīs lietotāju datus
Jums ir dots laiks līdz 2016. gada 1. maijam, lai nodrošinātu, ka jūsu dati neaiziet zudumā. Kā mani treji simti gigabaitu mākonī. 🙁
Ko darīt, ja nav iespējas gigabaitus visādas drazas saglabāt lokāli? Barracuda piedāvā tiešsaistes rīku Mover
Klauni bljet.
Š eit es biju pieregojies, bet vienīgais ko esmu augšupielādējis ir tieši 2vi faili, kas nobildēti ar mobilo ierīci.. 🙂
esmu sajucis prātā, jo man liekas ērti, ka faili glabājas ne tikai mana stacionārā cietnī, bet arī skydrive un laptopā… turklāt tie sinhronizējas automātiski, izmaiņas izdarot jebkurā ierīcē…
ak jā, vēl tāds vājprāts, ka no telefona arī tieku klāt pie saviem failiem, plus vēl visas ar telefonu uzņemtās bildes pašas nonāk uz visām piesaistītajām ierīcēm…
nemaz neminēsim tādu faktu, kā iespēju no jebkura kompja ar interneta pieslēgumu piekļūt saviem failiem…
te nu ir skaidrs, saprātīgajai sabiedrībai zudis cilvēks… steidzami izolēt un skalot smadzenes!!!11one1!!!
Kaa vispaar cilveeks var iedot savus privaatos datus maakonjfirmai? Visi tak zina, ka NSA lasa tavus .doc failus un ekselja tabulinjas.
Tā jau viss būtu normāli, un varētu jau pieciest ka apkārt ir daudz tādu ne pārāk gudru cilvēku kā tu, piedūrušies uz visādām nevajadzīgām figņām, bet ir tā problēma ka tādēļ nākas ciest arī citiem. Man, piemēram, diezgan krīt uz nerviem ka androīds noklusējumā ir nokonfigurēts darbībai gugel botnetā, un katru reizi, kad vajag kādu programmu, nākas to meklēt pa visādām šaubīgām lapām, jo oficiālās lapas parasti piedāvā tikai “get it at gugel play”. Ja neskaita šo mākslīgi radīto mīnusu, nekādu plusu no dalības tajā botnetā neredzu.
Mani personīgi uzjautrina ka tofika autoram 300 gigi ir kaut kāda problēma. Man ir relatīvi neliels cietucītis, kā var parakstā redzēt – kaut kādi 1,29 TB stāv brīvi – tik mazs, jo es viņu pasūtot biju aizķēries pagātnē – biju pasenāk redzējis ka šai sērijai lielākais ir 2 TB, pasūtīju, nopirku, aizbraucu mājās, un tik tad ieraudzīju netā ka ir jau līdz 6 TB, un normāla cenas/veiktspējas attiecība ir 3 vai 4 TB modeļiem… Ja 300 megi ir problēma, tātad dzīvojam 10 gadus senā pagātnē.
Būtībā nekas traģisks, neērtības sagādātas, bet es pārdzīvošu, nav man tur TIK svarīgi dati, mākonim es tādus pat neuzticētu ar vai bez lokālās kopijas. Bet darbība beidzas 1. maijā un tepat Latvijā ir zināmi cilvēki, kuriem vietas copy mākoni mērāmas terabaitos. Kavēties ar ziņām nevar ne mirkli, jo kādam tas var nepatīkami beigties.
Pašam šobrīd ir 4 TB HDD vietas, lielākā daļa marinējas, par to gan vari uzjautrināties.
Mani savukārt uzjautrina lielais paranojas vilnis notepadā. Mākoņus lietot nevar, Google, Chrome, Android etc. lietot nevar. GSM tīklu nevar. Jāsēž Faradeja būrī, ekstra drošības pasākums ar folija cepurīti uz galvas.
Love this shit. 😀
Kaut gan primāri man, protams, ir praktiskais apsvērums. Datiem ir jābūt ātri un ērti pieejamiem – es baidos ka jebkurš manos krājumos esošs 15-20 gadus vecs cietais disks ir ātrāks nekā 10 mbps down/0,5 mbps up, vai kaut kas tamlīdzīgs – nerunājot nemaz par to relatīvi lēno cietuci, kas ir manā kompī, vai mana plakanā atmiņas karteli… 😀
Nesen jau internetā varēja lasīt […] mašīna, kurai kāds cits var pagriezt stūri pretējā virzienā nekā tu gribi.
Es ar te savā laikā šitā reidžoju uz katru mākoņstūmēju. Es domāju, ja vismaz vienu pārliecināšu pamosties no Š matricas, tas būs bijis tā vērts. Nav vērts.
Pēdējais posms tagad – IoT (jeb “idiots of things”). Pasaule tiek stumta uz elli, ratiņos, bet vienīgais iebildums no tajos braucējiem ir, ka vietām ir slikta “zona” 🙂
Preses relīzes