Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pamatplates un CPU › CPU nodedzis?
ificetie sistemas faili
system32winupd.exe
un explorer.exe.
explorer.exe tas tak vnk lai man raduti ukoninas, liniju apaksha.
lab disku var dabut novelkot kaut no kādas lapas (outlaw) win un aiziet.
labi meginashu.
Tie tev nav sistēmas faili šoreiz, bet tārpu radīti procesi:
Tas ir gadījumā, ja explorer.exe atrodas NE Win mapē, tad tas ir tārpa W32.MyDoom.B radīts.
Ja tev vispār nebūtu explorer.exe, tu šeit vnk nerakstītu
Tu par to esi pārliecināts? ;.
ai labi ko es te chakareshos pa vienam failam, ierakstishu windowsa instalaciju diska un pameginashu tavu scannow sfc ;]
Ja scannow nespēj salabot sys, tad vēl vari mēģināt Win pārrakstīt bez C:/ formatēšanas, bet man kaut kā neticas… pagõglēju tavu problēmu – gandrīz visur tas beidzies ar Win reinstall.
laikam vienkaršaka bus parinstaēt win… ;(
EDIT:atjaunoju sistēmas failus, nekā met to error un viss lago full screen.
Ja tas kautko dos Rekur eror teksts no event viewera
Application popup: Team Fortress 2: hl2.exe – Application Error : The instruction at “0x00010108” referenced memory at “0xbf333de8”. The memory could not be “read”.
Click on OK to terminate the program
For more information, see Help and Support Center at http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.
uzspiežot uz ta linka atveras
Details
Product: Windows Operating System
ID: 26
Source: Application Popup
Version: 5.2
Symbolic Name: STATUS_LOG_HARD_ERROR
Explanation
The program could not load a driver because the program user doesn’t have sufficient privileges to access the driver or because the drive is missing or corrupt.
User Action
To correct this problem:
Ensure that the program user has sufficient privileges to access the directory in which the driver is installed.
Reinstall the program to restore the driver to the correct location.
If these solutions do not work, contact Product Support Services.
Version: 5.0
Symbolic Name: status_log_hard_error
Message: Unable to Load Device Driver : device driver could not be loaded.
Explanation
The program could not load a driver because the program user doesn’t have sufficient privileges to access the driver or because the drive is missing or corrupt.
User Action
To correct this problem:
Reinstall the program to restore the driver to the correct location.
If these solutions do not work, contact Product Support Services.
doma videokarshu, skanjas utt?
vieniga ispeja videokarshu jo uzkaras kad mazliet nolago tf2.
es esmu licis veco videokarti reinstal draiverus videokartes, tas pac.
tu doma man uninstalet visas speles un apakal ieinstalet?(nebutu liela problema, man visas speles apnikushas iznemot kadas 2)
Tas Event vieweris tik tāda zīlēšana kafijas biezumos, nekas konkrēti nav pateikts.
labi darīšu kā tu saki.
tas varētu traucēt man ir pagaidām tf2 non steam(nav uninstal ikonas)
es varu izdzēst tikai delite mapīti un ja viņš instalejot kkur windows mape iemet kadus failus tas varetu traucēt?
EDIT:es izdzēsu spēli GRID un tgd salīdzini ar pirmo bildi topika sākumā. bilde
Paskat Googlē kādu softu-uninstalleru, tas varētu palīdzēt.
Ar šito laikam visu var izvākt:
labi nekas es uninstaleshu vispar nu visus nevajadzigos sudus tad delite tf2 un ieinstaleshu kadu citu speli lai patestētu.
izpasi pedejo postu.
Tātad iespējams mana pc arī nepatīk neorģinālās spēles laikam pameģināšu nopirkt ;] maksa tik 11ls.
sho nedelj nopirkshu un tad kko postoshu!!!!! ies vai nē!
variantu nav ;0 nezinu meģināsu vel meģināt kko.
parinstalet veel draiverus, speles un njaaa…
Varianti jau ir gan: perfekti nodzēs visu to, ko instalēji pirms tev nobruka sistēma (saprotu – tās bija spēles). Arī no reģistra izdzēs visas pēdas ar kādu reg editoru. Vislabāk visas spēles nahrenizē pagaidām.
Reinstalē chipseta (papriekš) un video draiverus. Un tad dzen cauri visas iespējamās programmas. Ja nekas nekārsies, vari mēģināt kādu spēli uzmest (no tām kuras gāja!).
a es isti nemaku ja parinstaleju os man paliek takā 2 win.
ka var pilnība otru novākt un tad instalēt jauno?
man disks pazudis kkur, bet Microsoft Windows XP Professional Corporate SP2 Integrated February 2008 shitas derees? (ja kāds ir outlaw.lv
vai var ieteikt kadu citu vietu kur lejuplādēt.
Izdzesu non steam neorginalo speli steama, nopirku orginalu, nemet nekur eror un nekaras.
nezinu ko tadu vareja izdarit ta non steam speel bet nu jaa………………
Preses relīzes