Topika autora vietā vienkārši norautu nost proča radiatoru un paskatītos kas darās zem tā. Visādi idiotismi dzirdēti par šķībiem radiatoriem un bezizmēra termopastas saspiešanu 😀
P.S. No šāda viedokļa zalmana smērējamā pasta ruļez, to pat gribēdams būtu grūti par daudz sasmērēt 😀
Vispār viņi nebankrotēja, vienkārši viņus kāds pārpirka laikam.
liikrocis klokotaajs, kursj UZDZEN jaudu ar 3dmark un padomdeveejs cirvis.
briiniskja kompaanija :>
par tematu – gan jau ka zem ics termopasta izkaltusi. amd procesoriem diezgan populaara saape :>
Sameklē Meistaru, kas saved to kompi kārtībā. (M79 tādu nav).
par tematu – gan jau ka zem ics termopasta izkaltusi. amd procesoriem diezgan populaara saape :>
Vispār vienkārši sūdīgi uzlikts IHS
ūdzi iekšā Patērētājtiesību aizsardzības dienestā vai kā viņ tur sauca, dabuus veel kompensaacij jebš vēl labāku un EJOŠ U kompi.
tas viss nav tik vienkārši kā gribētos 🙂
jauks topic.
liikrocis klokotaajs, kursj UZDZEN jaudu ar 3dmark un padomdeveejs cirvis.
briiniskja kompaanija :>
Runājot par rāpuļu komentāriem – cik gudrs jautājums, tik gudra atbilde. Runājot par M79, man sanāca vasaras pusē saskarties ar diezgan nepatīkamu lietu – kad pirku portatīvajam datoram rāmi, tad vēl tas brends bija zem SIA M79, bet kad man nobeidzās pēc četrām dienām, tad jau bija zem firmas SIA EK TEHNIKA.. nācās man mēnesi nogaidīt neziņā vai ņems no bijušās firmas maz daļas garantijā vai nē.. tad nu nogaidīju mēnesi un nesu uz veikalu, lai dod garantijā, jo brāķis – šie sāka kko baigi gudri stāstīt, ka nu mātesplates nesaderība un tas esot 99% un garantija nelīdzēs, bet nu dēļ formalitātēm viņi nosūtīja uz garantiju. Tā kā biju to ramu uz 4 kompjiem notestējis, tad nu biju gandrīz pārliecināts, ka tā noteikti nav nesaderība.. pēc mēneša zvana, ka nu esot gatavs un, lai nāku pakaļ – aizgāju un šie man saka, ka jauns rams, jo vecais bija brāķis. Pajautāju viņiem – ak tad mātesplates nesaderība ne? Viņš man tikai nomurkšķēja, ka nju tā nu arī reizēm gadoties, ka brāķis… zābaku banda, pie tam garantijā arī ar gariem zobiem ņem.. nepatīk man vairs tas kantoris 😀
Preses relīzes