Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Creative Zen – nu jau 32 GB
Ja ar iebūvēto atmiņu nepietiek – var lietot papildu MiniSD, MicroSD, SD un SDHC atmiņas kartes.
Pleijeris apgādāts ar 2.5″ īpaši spilgtu TFT displeju 320×240 pix. Bez lādēšanas var 30 stundas klausīties mūziku vai 5 stundas skatīties video.
[flash width=640 height=350]
Man ir 2gb Philips aparātiņš, varu sastūķēt tik daudz dziesmas, ka divas dienas neko nevajag dzēst ārā, un ja ir vajadzība pēctam var vēl ierakstīt/izdzēst.
Maksā arī riebēklis droši vien šausmonīgi.
Ja skaties skatīšanās pēc tad varbūt, bet ja gribi gūt kādu baudu no tā ko skaties tad tas ir galīgi garām.
Nu es parasti skatos, lai nosistu laiku brauot kaadus garaakus gabalus ar mashiinu vai sabiedrisko, tiiri labi noder.. ;.
Man ir Creative MuVo ar 256 mb atmiņu 🙂 NAH TOS GB ZVĒRUS! 😀 man pietiek ari ar FM un 256 mb 😛
Nu tad Tev ir reti zemas prasības, čali, man ar 512Mb mobīlajā atmiņas karti ir par maz. 😉
Man ir Creative MuVo ar 256 mb atmiņu 🙂 NAH TOS GB ZVĒRUS! 😀 man pietiek ari ar FM un 256 mb 😛
Nu tad Tev ir reti zemas prasības, čali, man ar 512Mb mobīlajā atmiņas karti ir par maz. 😉
Rati zemas prasības? 🙂 He , būtu tev tādas prasības kā man… Bet es neesmu fanāts un neklausos muziku 24/7 no pleiera, man tam domata Hi-fi sistēma ar 8.2 , tā tomēr ir labāka par austiņam un vēl savieotojama ar resīveru kuram 120 gb iekšas 🙂 any questions?
Laiku vajag izmantot lietderīgi, bet nu tas jau ir tīri tikai mans subjektīvais viedoklis
Kaa braucot mashiinaa tu vari lietderiigi izmantot laiku? Blenzhot aaraa pa logu diezko lietderiigi nebuutu.. 😀
Rati zemas prasības? 🙂 He , būtu tev tādas prasības kā man… Bet es neesmu fanāts un neklausos muziku 24/7 no pleiera, man tam domata Hi-fi sistēma ar 8.2 , tā tomēr ir labāka par austiņam un vēl savieotojama ar resīveru kuram 120 gb iekšas 🙂 any questions?
Hehe, nu jā, tad cita runa. 😀
Ja pats nēesmu pie stūres tad parasti lasu grāmatu vai sastādu plānu nākošajai dienai ;.
Nu tas jau ir smiekliigi.. 😀 Uz shii payera arii var skatiities kaadu labu un izgliitojoshu dokumentaalo filmu, tas nemaz nebuutu nelietderiigi izmantos laiks! 🙂 Kaut gan es paarsvaraa skatos kaut ko vairaak uz entertainment pusi – Get Smart, Full House, According to Jim.. 🙂
Nu tad Tev ir reti zemas prasības, čali, man ar 512Mb mobīlajā atmiņas karti ir par maz. ;)[/quote]
Preses relīzes