Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Viss pārējais › CSN pārkāpuma apstrīdēšana
Sanāca tāda šmuce, ka pārkāpu CSN, tad nu mani māc zinātkāre, par to, kā notiek CSN pārkāpuma apstrīdēšana, jo es uzskatu, ka situācijā, kurā es nonācu, es neesmu vainīgs. Tādēļ, dārgie notepad autovadītāji, kuri ir apstrīdējuši CSN pārkāpumu, lūdzu, izstāstiet, kā norit šis proces, sākot ar iesnieguma uzrakstīšanu, u.t.t.
Par iesniegumu runājot, tas bija pāris gadus atpakaļ, rakstīju policijas iecirkni.
Pats process ej uz ceļu policijas iecirkni, tur jābūt dežūrējošajam, izklāsti kas par bēdu, visdrīzāk nosūtīs uzreiz pie galvenā, pie galvenā pāris policistu pavadībā notiks arī diskusija un protokola apskate un iesnieguma rakstīšana. vismaz man tā bija 🙂
Tātad, galvenais neparaksti protokolu, bet paņem savu kopiju, lai paši neparakstās.
paraksties par to, ka piekrīti vai nepiekrīti
Ja par jau sākotnējusodu lemj tiesa (piem., ja draud administratīvais arests) – tad tiesas lēmums pārsūdzams Administratīvajā apgabaltiesā, apelācijās instances tiesas lēmums – Augstākajā tiesā. Tiesas process var ilgt gadus (tikmēr gan neskaitīseis administratīvi sodīts).
Pēc ziņas stila spriežot, būs vien jāpiekrāj kādi lati kādam juridiski advancētākam pilsonim (sūdzības sagatavošana, pārstāvība…).
Pastāsti, kas notika? Uz kādiem LAPK/CSN pantiem/punktiem pamatots protokolā minētais? Kālab nepiekrīti? Pēcpusdienā tikšu netā, varbūt ko ieteikšu.
Man šitā kaukādi dulburi gribēja sodīt par to ka es pārbaucis esot pie sarkanā. Izdomājuši piepelnīties, parazīti. Stāvēja paši pie instjika stāvvietā, un apgalvoja ka esot redzējuši ka es pārbraucu pie Kurzemes pa sarkano. Nākamajā dienā pastāvēju pie krustojuma, paskaitiju sekundes, pavēroju vai vispār ir fiziski iespējams to 50m krustu pārbaukt kad sāk mirgot zaļais. Aiznākamā dienā tiesības bija atkal kabatā.
Ja esi vainīgs – atzīsti to! Ja neesi – nekad nemaksā!
Nedrīkst parazītismu atbalstīt!
priekš kam skaiti sekundes?
kāda nozīme, cik liels krustojums?
kāda nozīme, kurā vietā krustojums?
pie kādas gaismas tad īsti pārbrauci?
Tavs teksts ir šāds: “menti sakot, ka redzējuši šķērsojam krustu pie sarkanā, es nākamajā dienā skaitīju sekundes, izmērīju krustojumu un aiznākamā dienā tiesības kabatā!”
Reāli nozīmē ir tam, pie kāda gaismas signāla esi iebraucis krustojumā. Un jā, lasīt protu.
P.S. Par sarkano krustu neņem nost tiesības, tā kā droši vien nebija pirmie punkti 🙂
1. Tas ka tu nesaprati nau nekas jauns.
2. sekundes skaitiju, lai varētu parādī,t ka iebraucot krustojumā pie mirgojoša zaļā, nevar izbraukt no krustojuma līdz sarkanajam, nepārniedzot ātrumu.
3. tev pašam tiesības mammīte nopirka?
4. cenzēts, tu puscenzētais pārcenzēts cenzonis. Ka tevi cenzēts izcenzētu cenzētajā cenzūrā!
Un visp CSN noteikumos- ja esi iebraucis pie zaļā, tad pārējiem ir jāsagaida, kamēr pabeidz savu manevru, kvai tas notiek pie sarkanā. MēŠ—kis tam, lai neapstājas krustojuma vidū un nečakarē satiksmi un netaisa avārijas situācijas.
Ja ir interese – uztaisi jaunu tēmu. Sarakstīsim bezjēdzības.
Arī topošās!
Preses relīzes