Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › D-koreja: «spēļu naudu» drīkstēs mainīt pret reālo
Kā tas sākās? Tiesa izskatīja krimināllietu pret 2 geimeriem, kuri bija mainījuši kibervalūtu spēlē MMORPG Lineage. Spēles valūta Aden tika mainīta pēc kursa 1 milj. Aden pret 8,000 Dienvidkorejas vonām. Spēlmaņi tā bija iedzīvojušies 20 miljonos vonu (17,730 USD). Par to vainīgie saņēma 2 un 4 milj. vonu naudassodu un aizliegumu nodarboties ar šo biznesu.
[imgr]
Š āds tiesas lēmums uzreiz sapurināja
Protams, ka virtuālās naudas maiņu asi kritizē dažas neapmierinātas organizācijas un atsevišķi pilsoņi. Viņi uzskata, ka tiek radītas sliktas tendences jaunajai paaudzei. Nav jāšaubās, ka spēļu atkarīgie kļūs vēl atkarīgāki, bet industrijai kopumā tas varētu nākt par labu.
Manuprāt izklausās pēc MMORPG norieta kā spēles, tas pārtop biznesā.
arī es cietu no viņ u negantajām ķepnām zaudējot ~1.4 milijonus tik dēļ bikiņ savādāka iemesla kā “uzlaušana, zagšana” – reason: cheat/abuse – pat nezinu kādi āīti uz tā draņ ķa darbojas, kā arī nevienu netiku aizvainojis, loģiski aizpildot complainu neko citu kā lielu “nē” atpakaļ nesaņ emsi. kā arī uz pēcjautājumiem ir viena vienīga, nemainīga atbilde (crtl+c, crtl+v)
vidēji milijonu var iegādāties pa 20USD.
garā vājāki cilvēki arī ies un atpirks zaudēto, jo sāp tak zaudēt smagi nopelnīto :))
Man patīk tā fiška par spēļu naudiņām.
Pašam bija ienākusi doma kas būtu ja būtu, bet nu es tālu esmu no tā biznesa:DDD
Cerams ka šis dos ražotājiem iemeslu cītīgāk piestrādāt pie spēļu elementiem lai nevarētu viegli taisīt spēles naudu no zila gaisa.
Un labums būs spēļu atkarīgajiem 🙂 Varēs spēlēt tagad sutkām no vietas un par to vel kādu piķi nopelnīt ko atgriest ekonomikā , savādāk no geimera neko nevar paņemt, jo darba viņam nav jo 24h jāsēž un jāuzdzen nākamais lvl .
Domāju ka šīs spēles nenomirs tikai paliks labākas, tomēr pārak liels tirgus .
Preses relīzes