Sākumlapa › Forumi › Datorspēles › Online spēles › Daži screenÅ¡oti no NFSW
spele interesanta ,grafika laba ,bet man lago 😀
Bet to gan saka jūzers, kurš gadu atpakaļ spēlēja wowu caru 1,6ghz linux/wine mašīnu, tā kā lags ir relatīvs jēdziens.
Man liekas, ka te lags būs tikai frī roumā, sacīkstes tač notiks ar kautkādu jūzeru limitu uz 8 vai 10, un tur domājams lags nebūs.
Kaut vai no tā viedokļa, pēdējā skrīnā, ka tik gadienā autiņš nav iebraucis otrā autiņā? 😀
Nezinu, neesmu geimers, varbūt ja pameiģinātu ar sētas puikām uzraut, varbūt domātu savādāk.
Vislabākās no NFS sērijas ir: UG, un MW
eh, tieši tā. Pēc MW jau sākas kkāds marazms!
Streindžlov, Carbon bija sasodīti ātri un viegli izejams, un tas autosculpt likās pilnīgi lieks. UG2 bija daudz labāka ķūnēšana.
pirmā skrīna čats 😀
Pats labākais šajos attēlos! 😀
Zivs jau bija uzcepis videorakstu – pameklē ziņ u arhīvā
es redzeju
un?? 😀 taga noutpadaa ielika k-kaadus skriinus no kuriem jeega maza.. 😛
Tik sūdi tādi ka UGD2 un MW PSP ekvivalenti Underground Rivals un Most Wanted 5-2-1 sūkā. UR vēl tikai pietrūkst free roam, bet MW521 piedevām gonkas vidū kaut kādi tizli menti var izčakarēt to, kā tu brauc – parādās, ietriecas, pēc kāda laika pazūd. Un tikai iekš carbon own the city beidzot ir free roam… Agrāk vai vēlāk tad droši vien būs jānopērk gan tas carbons [patlaban ir tikai pašrocīgi noripots iso fails iekš MS], gan undercoveris, gan shits, tfu, shifts 😀 Vēl man te plauktā stāv visi uz PS2 iznākušie NFS, sākot ar HP2 un beidzot ar undercoveri, arī, protams, oriģināli [ne kā latvijā pierasts].
Lagi jau bija gaidāmi, un tie arī netiks izlaboti, jo tas nav iespējams! Klasiskajās mmorpg spēlēs kā WoW, 9Dragons, kur ir personāžs, kas pārvietojas ar kājāmgājēja ātrumu, jau pie noslogotiem serveriem citi sāk lagot, spēlē, kur tūkstošiem cilvēku vandās ar 150-200 km/h lielu ātrumu, par lagu neesamību var aizmirst uz visiem laikiem (vai nu serveru slodzes dēļ, vai pašu spēlētāju ar švakāku savienojumu ar serveri) ! 🙂
nemuldi, man nelago.
tik pie zinaama liimenja izmet no speles.
Preses relīzes