Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Dārgais gals: Samsung Galaxy Note 5 un S6 Edge Plus
Abiem jaunumiem ir 5,7 collu displeji ar 2560 x 1440 izšķirtspēju. Izmantoti vienādi 4+4 kodolu procesori Exynos 7420 ar 4 GB RAM. OS – Android 5.1 ar Samsung TouchWiz virsbūvi. Baterija S6 Edge Plus kļuvusi par ~10% ietilpīgāka, kamēr Note 5 par tikpat daudz “sarāvusies”. Dizainiski nekas jauns nav; priekšā un aizmugurē Gorilla Glass 4 stikls, bet vidū – metāla stīpiņa.
Tāpat kā visiem Galaxy Note, arī šim dod līdz stylusšeitšeit
Attēlā: Samsung Galaxy Note 5 (pa labi) un Galaxy S6 Edge Plus
Tas līdzīgi kā ar to burgeru tirgotāju, kurš uztaisija quarterpounderim konkurentu – 1/3pounderi, pa tādu pašu cenu! Bet debīlie amerkāņi nepirka, jo uzskatija ka 1/3 ir mazāka par 1/4.
Ja tam mēslam nav kur karti ielikt, tad viņam Sambas klients nāk komplektā, vai?
Ja tam kankālim nav nomaināmas baterijas, tad kā to lai izmanto kautkādos braucienos? Kaukāda colostomy bag pack
I planšeti piespraud, i telefonu, i vēl ja ko vajag, i iedod vēl kādam citam ko palādēt.
Man pašam liekas daudz ērtāks pasākums kā maināma baterija.
– Cik bieži tad jamie tā vienkārši sprāgst? Man pēdējo gadu laikā tā vienkārši vai vispār jebkā-kārši neviens smarts nav vienkārši ne sarežģīti nosprādzis. Pēdējais bija 6600, kaut kādā 2005. gadā… Pēdējais accident bija KP500 2009. gadā ko izmazgāju, un jams zaraza vēl joprojām darbojas. So.
– Mans devaiss ir pakļauts nežēlīgai sinhronizācijai un tas ir bijis since mana pirmā androida – viss, kas ir uz moba ir manā makonī. Un neko īsti es tādu arī neturu – kontakti ir Google kontā, kaķu biles tiek pārnestas uz PC apstrādei, mūzikas man vienkārši nav uz devaisa…
SD kartes neesmu lietojis since mobzim standartā bija 32MB iekšējā atmiņa. So.
Nebūs vispār
Pašlaik lietojums man ir kaut kur pie 11GB…
Izvākt atmiņu? Nē, kāpēc. Tikai atstāt tos karšu slotus. Protams, tā izvākšana notiek ar gudru domu. Nu jau pelēkā masa ir tiktāl dazombēta ka funkciju izvākšanu, kā jau redzam, sāk arī pelēkie ražotāji – agrāk tikai aizkostais ābols varēja atļauties aci nepamirkšķinot izvākt funkcijas no savām jaunākajām ierīcēm un tas uz pārdošanas apjomiem neatsaucās, ja nu vienīgi kādi apskatnieki pakurnēja savos rakstos. Nu jau arī samsūds var atļauties izveikt šitentādu naudiņas slaukšanu, nepieļaujot vairs ekonomisko variantu “mazākā iekšējā atmiņa + atmiņas karte” – tā vietā tādi kā tu paķers tādu brīnumu tikai tāpēc ka jaunākais + vēl piemaksās par atmiņu, un tad visiem lielīsies “Man ir jaunākais XYZ! Ksujdragon 16 kodolu procesors! Ekrāns tik liels ka kabatā nevar iebāzt! Viss ir mākoņos!” , a to ka ar atmiņu ir pašvaki, par to gan paklusēs. Galvenais ka jaunākais 😀
Paldies dievam ka atmiņas ierīces tomēr attīstās citu iemeslu dēļ, savādāk šitentās huiņas – nozombēto patērētāju – dēļ tur viss apstātos. Nu jau esam tikuši tik tālu ka tehnoloģijas pieļautu man savā 9 gadus vecajā īpodā iebāzt 1 TB lielu atmiņu, tb tavu mākoni, tikai kabatā, nevis nezin kur. Plakano telefonu lietotāji par ko tādu var tikai sapņot 🙂
Preses relīzes