Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Off-topic › Dator komplektešana pēc video kartes !
Kā arī – PC ir spēļu modošanas iespējas, hacki un treineri. Tam pašam GTA tā ir viena no labākajām fīčām.
40. posts un vēl nekas prātīgs nav pateikts. Way to go!
P.N. Spēļu kastes uzlabojums izmaksās vismaz tikpat, cik lietota xkaste. Es nopirkšu vēl vienu xkasti, bet tev joprojām būs viens dators. Kurš spēs tieši to, ko abas xkastes – palaist jaunākās spēles.
😀
n²
Moš vienosimies par pamieru? Man sāk apnikt bazars, bet lietas atstāt pusratā nepatīk.
Vispār interesanti. ÄŒoms savulaik sapņoja par kaut kādām konsolēm un es viņu par šādu vēlmi apsmēju, Nu ir otrādi – dzīvojot apvienotajā karalistē, es esmu sapratis konsoļu plusus – cenu un vienkāršību – piespraud un spēlē – nav jāuztraucas ne par OS, ne vīrusiem, ne licencēm, ja nu vienīgi dzelžiem 🙂
Bet nopietni spēlēt fps/rts/mmo var spēlēt tikai ar pc. Draivingspēles tikai ar normālu stūrīti.
Spēles pirkt nevajag, tāpat pietiek, elektroenerģiju tikpat kā netērē, monitors nav jāpērk, praktiski nelūzt, bet ja tomēr, tad labot var mājas apstākļos, i salauzt nav žēl… jomajo, doprigaļis ar visu savu hi-tech 😀
[spoil]
[/spoil]
4 LIFE!!!11!
Spēles pirkt nevajag, tāpat pietiek, elektroenerģiju tikpat kā netērē, monitors nav jāpērk, praktiski nelūzt, bet ja tomēr, tad labot var mājas apstākļos, i salauzt nav žēl… jomajo, doprigaļis ar visu savu hi-tech 😀
Man tāds taisni tepat blakus mētājas 😀 , tikai ar tiem simboliem zaļā/sarkanā krāsā, ekrāna augšā uzraksts “super” un apakšā vēl tāds ķēmiņš. Pēdējo reizi, kad biju tirgū, ieraudzīju, uzsita nostaļģija un pa 50 peņiem paņēmu 😀
Tom, man ir telefons. Līdz ar to tam javiņa nav, jo tā telefonam nav vajadzīga 🙂 Bet paldies par linku, pamēģināsim uz PSP palaist, kā nekā tas gan skaitās spēļu konsole 😀
Tikai divi mīnusi:
1) Oriģinālitātes vārdā vilks uztaisīts pārāk blāvs 😀
2) Elementi bik neaļo izvietojušies. Bet nu jā – SEclub.ORG Ð´Ð»Ñ SonyEricsson 240×320 – K790, K850, W760 и др. – nevis 480×272. Izmainīju uzstādījumos no 480×272 javiņas uz attiecīga izmēra SE:
Rodas aizduma ka emulācijas procesā tie 320 pikseļi tiek pārsemplēti uz 272.
Laikam jāpamēģina kādas vecās java spēlītes, ko savulaik uz M55 un M65 spēlēju 😀
WIDE SCREEN! 😀
Preses relīzes