Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Off-topic › Datora iegāde dēlam.
Pavisam drīz būs mana dēla 16. dzimšanas diena.
Es priekš viņa vēlētos iegādāties datoru. Datoru es vēlētos diezgan jaudīgu, lai varētu bez aiztures lietot labākās attēlu un video apstrādes programmas ,kā arī 3D programmas. Dēls man ir stāstījis par šādām un tādam video spēlēm, tāpēc vēlētos ,lai uz datora varētu palaist jaunākās un labākās spēles. Tās laikam ir GTA IV, Crysis, Call of Duty, Battlefield.
Budžets nav ierobežots.
Vēlams uz windows OS bāzētu datoru.
Es vēlētos, lai Jūs man iesakāt pāris variantus.
Paldies.
Budžets
Cik naudinas varam atlauties teereet?
Varbūt šādu, te gan ir ar monitoru, dateks.lv komplektācija šeit 913 ls Dateks.lv
Man jau liekas ja dāvanu tad arī 24 collu monitoru (tie tagad ir lēti, pats tādu kā ir komplektācijā tiko nopirku) un spēļu peli kā arī izskatīgu keisu, 16 gados tam visam būs liela nozīme.
Gan jau vēl profiņi pielabos
Lai spēlētu battlefield badcompany 2 būs ok bet drīz būs battlefield 3
tad ir jāskatās, bet tā būs spēle dēļ kuras tīņi kritīs ģībonī.
Intel pašlaik ir izgāzies ar saviem jaunākajiem ražojumiem, plates ir zaļas, ir ražošanas defekti (kāpēc viņas vispār tirgot atļauj, brīnos), tik aprīlī sola entuziastu mātesplates.
Bet uz GeForce GTX 560 Ti videokaršu normālu pieejamību LV tirgū vēl mazliet jāuzgaida.
Savākt var AMD ražojumu, protams.
Ek, ka man savā laikā būtu bijis tāds fāčuks, kam budžets nav ierobežots kompīša pirkšanai. 😀
Ļ. cien. Pētera kungs, lai saliktu top datoru, ir jāpapēta ārzemju apskati, katras detaļas atsauksmes ārzemju veikalos. Citādi jāpērk vienkārši nost krutākais, kādu pats var sakrāmēt vai jebkurā bodē pēc pieprasījuma tādu saliks katrs četracains ķēms.
Bet tiešām pie tādām summām labāk sistēmu likt uz raptoriem un vēl raidā vai ssd diska, Un filmām uzlikt to lielo terabaitīgo. Tā pat ja puisis tiešām vēlās strādāt ar 3d aplikācijām tad rams 6 gb tā vien būs.
te ir brenda darbastacijas 3d grafikai ar diviem procesoriem;
Es tieši ar tādu tikai nedaudz vecāku tagad strādāju, tikai paskaļš nedaudz.
šeitšeit
Sekojošais variants tikai tāpēc, ka Sandy Bridge nav lietojams ar >2 SATA ierīcēm (kaut gan grozā iemetu).
GTX 580 vietā joprojām daudz labāk būtu gaidīt uz GTX 560 2 GB variantiem un salikt divas tādas SLI konfigurācijā. Tāda kombinācija raus jumtu. Var galu galā arī GTX 580 SLI. Tad vajadzēs niknāku barošanas bloku. Tad burtiski raus jumtu.
Preses relīzes