Pirms paris dienam spelejot datorspeles mana kaste saka blaut! Esmu izmeginajis visus veidus ka atrast to virusu bet neviens veids nenostrada.. Noskaneju datoru pirmaja reize antiviruss virusu atrada to es izdzesu gan no mapes gan no musara tad velreiz skaneju PC neko neatrada bet pec paris minushu speleshanas atkal sak blaut. Pats meginaju izmeklet visas jebkad lejupieladetas lietas bet neko neatradu..
Uzliekot kadu speli man no 20% CPU Usage uzkapj lidz 95%.. Tas attiecas uz jebkadu lietu kas saistits ar Javascript.. Ari interneta spelem gan ar parastajam.. Ir kadas idejas ka apklusinat to kasti? Viss iet perfekti, nebremze, bet kaste blauj!
Bet nu droši vien kāds pilnīgi atsaldēts padebīls daunis viņam ieteiks palaist Malwarebytes un Ccleaner un vel hvz kādus sūdus.
Vieglākais , ātrākais , un efektīvākais veids … zini ka vairs tiešām nebļaus, un ies.
Vienīgais viņš var sākt švilpot…. 😮
Nu uzlodētos pīkstuļus var mēģināt izbakstīt ar īlēnu, bet jautājuma uzdevējā rezidencē tādas lietas ir aizliegtas, bet internets atļauts.
Tiešām sasmējos , jo izklausās ļoti nopietni 😀
Preses relīzes