Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pamatplates un CPU › Datora komplektācija ikdienas vajadzībām
Tātad, kam PC tiks izmantots?
1) Filmas, 720p vai 1080p.
2) Attēlu un video apstrāde.
3) Spēles (pārsvarā uz 1280×1024, bet tiks filmēti nelieli video uz 1920×1080).
4) Skolas vajadzībām (prezēntācijas utt.).
Mans saliktais komplekts:
PSU: Chieftec ATX 650W PFC 80+ (14cm)
HDD: Seagate Barracuda 7200 RPM 1TB SATA3
VGA: MSI GeForce GTX560Ti TwinFrozr2
1) Keisu domāju izmantošu veco, vai tur viss salīdīs iekšā, ja arī tagadējais keiss ir ATX ? Izvēlētais PSU ir 14 cm, bet, man pašlaik ir, ja nemaldos, 12 cm.
2) Kāda būs atšķirība starp šo grafisko karti un, piemēram, ar šo?
3) Kā alternatīvu biju izveidojis komplektāciju ar AMD FX-6100, kas sanāca daudz letāk. Ja es izvēlos AMD, vai man būs pēc kādiem 4-5 gadiem iespēja kaut ko uzlabot? Jo cik painteresējos, tad AMD it kā vairāk nepievērsīsies desktop CPU. Un vai pašreiz izvēlēto Intel komplektāciju būs iespējams uzlabot nākotnē? (Nomainīt CPU, VGA utt.)
Būtu labi, ja kāds no jums varētu kaut ko pielabot, vai ieteikt pavisam citu komplektāciju. Budžets: 500LS, bet būtu ļoti labi iekļauties vismaz uz 460 vai 470 LS. Paldies jau iepriekš! 🙂
Ikdienas
SSD prasās (ja jau 2500K)
Kādas spēles tiks darbinātas? Kāds ir pašreizējais kompis?
Es tavā vietā par to pašu cenu labāk paņemtu šo lapsi
Komplekts labs, spēles ies bez problēmām. Ja neplāno klokot, vari droši ņemt lētāku proci un mātesplati. K sērija nav nepieciešama.
AMD FX-6xxx nepērc nekādā gadījumā.
p.s. Procesoriem cena kāpj, pirms gada pirku, par 10Ls lētāks. Laikam pastāv plauktos un uzlabojas, kā marinādes burkas 😀
Reāli saliekot, nopērkot šādu zvēru, es domāju, ka kādus 4-5 gadus tiešām varēsi dzīvot bez raizēm par to, ka kaut kas velkās, kaut ko nevar palaist, utt…
Visas tavas prasības šāda veida dators spēs izpildīt bez problēmām.
Uzlabot jau varēsi jebkurā laikā, nezinu, 8GB rams tā jau liekas daudz, cik nu skatījos dēlim iespējams arī piemest kaut vai 16GB ramu, video karti tā pat varēsi nomainīt.
Ja gribās, un naudas atļauj, vari varbūt vēl video saslēgt SLI režīmā.
AMD FX sērija smagi iesūkā.
Wūūškin, tas labi, ka tu apšaubi manas spējas iegādāties legāli cigaretes un alkoholu. Un protams, esmu aizticis tikai vienu mātesdēli tālajā 2011 gadā un esmu . Bet tikai tāpēc, ka tu pats par kautko izdevi savu naudu un tagad lieto, nenozīmē, ka kādam citam izdevīgākais variants būtu izdot naudu par tieši to pašu mantu gadu vēlāk. Dieva drāziens, tāpēc, ka es iegādājos processoru, kas ir labāks par tavējo athlon II x4 645, vai kas tev tur ir, in every conceivable way par nieka 50 latiem, nenozīmē, ka es tagad katram cilvēkam, kurš prasa padomu par to, kādu processoru likt iekšā savā datorā bāzīšu viņam sejā savu izvēli un teikšu, ka tas ir uber alles.
Datorpreču tirgus ir diezgan nestabils, tajā notiek būtiskas izmaiņas teju katrus 6 mēnešus, dažreiz pat ātrāk. Preces noveco ļoti ātri. Pat ja tas, ko tu lieto tagad, strādā izcili, vēl nenozīmē, ka kāda jaunāka detaļa nebūs izdevīgāka. Protams, viņš var ietaupīt naudu un paņemt lētāku proci, varbūt pat par pārpalikumu iegādāties 6970, vai kādu citu labāku karti. (atļaušos piebilst, tagad pirkt videokarti ir idiotisms, jo tulīt pat iznāks “jaunā paaudze” no envidijas, amd jau nesen palaida)
ko nu tur veel piebilst.. experts.
Kāpēc man ar GTX480 Call of Duty lago? Kāpēc man super ātrais dators nevelk GTA4? Kāpēc mans dators restartējas? Kāpēc man Fraps ne sūda neraksta? Kāpēc man tekstūras pa ekrānu skraida? Kāpēc mans super ātrais I5 nevelk spēles, TAS TAK IR i5!!! Datoram jābūt balansētam, nevis izstieptai krānu staipīšanai! Dieva dēļ…
Kāds ir tavs arguments ?
Līdz šim tikai truli izvadīt ekskrementus spēj.
Es saprotu, vajag balancētu sistēmu, nav jēgas no vienkodolīga celerona un 7970, jā jā jā.
Bet ja cilvēks vēlas salikt PC un netaisīt lielus upgreidus vēlāk, tad lai ņem ī fakn pieci.
Ä€tru disku viņš spēs pielikt klāt vēlāk, nemainot nedz barokli, mātesplati vai atmiņu.
Viņš saka, ka spēlēs spēles. Š…emot vēra, ka tādā grafiski intensīvā spēlē kā Metro 2033 tevis ieteiktais amd athlon II x4 64hujzinkurš ir ievērojami lēnāks par i5 @ 1080p ar VĒRĪHÄ€I SETTINGZZZ. VĒRĪHÄ€I- tur kur parasti viss atsitās pret videokarti.
Saproti, bļēģ, šodien jau ir lēnāks.
Tu CIV5 nesi spēlējis ? Nekad neesi vēlējis, lai ātrāk varētu sākt savu gājienu atkal ?
Nu es jau vispār nebrīnītos, tev jau šķiet, ka viss notiek rīltaimā, bļin.
Un jā, protams, esmu pumpains tīnis, kurš liek biuzjukus ar gandzinu internātā.
Ej taču ārstēties.
Preses relīzes