Datora komponentes. Kur pirkt?

Sākumlapa Forumi Hardware Pārējās Hardware lietas Datora komponentes. Kur pirkt?

Tiek skatīts 8 ierakstu – 1 līdz 8 (no 8 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    mayko
    Participant

Vēlos nopirkt datoram detaļas, bet nezinu kur tās pirkt. Labāk pirkt no ārzemēm vai te pat no Latvijas, kur ir lētāk un kur ir droši sūtīt?

Barons
    Participant

Skatoties kādas un vai gribi visas pirkt vienā veikalā?

samurajs
    Participant

Es ieteiktu kādus no lielajiem un lētajiem i-veikaliem, kas preci piegādā uz pakomātiem bez maksas vai par simbolisku maksu. Pats esmu iecienījis aio.lv. Arī 1a.lv ir labs. Ä€rzemēs būs problēmas ar garantiju ja nu kas nojūk.

overnixs
    Participant

Nu es varu ieteikt m79.lv un 1a.lv. Normāli veikali, problēmas nekādas. Pasūtīju no m79.lv procesoru piektdien, pirmdien atmaksāju reiķinu un jau trešdien gāju uz DPD paku bodi pakaļ. Pasūtīju no 1a.lv parējās komponentes datoram pirmdien, atmaksāju tai pašā dienā reiķinu un arī trešdien bija jāiet pakaļ, tikai tad gan es izmantoju PostService.

shady
    Participant

Neaizmirstiet tikai to, ka arī ar LV i-veikaliem (un ne tikai) pastāv arī garantijas problēmas 🙂

dexsters
    Participant

Pērku 1a

Crow
    Participant

Viņas varētu arī nebūt. Diemžēl tad mazajiem muģilām būtu vēl par 10-20% cenas jāpaceļ, lai pēc tam kaut vai ss-kā iztirgotu pārpalikumu, kuru tādi smirdoņas kā Elkors, liek tik atpakaļ plauktos.

Latvidžā, dēļ PVNščikiem, tāpat jau ir pārāk lēta tehnika, salīdzinoši ar citām ES valstīm.

Attiecībā uz iegādi – krietna daļa i-veikalu un īstu veikalu preces ievelk no vienām un tām pašām uz divu roku pirkstiem saskaitāmām Latvidžas, Lietuvas un Polijas vairumbāzēm, atšķirās tikai cenu politika, apjoms un apkalpošanas kvalitāte. Izvēlies savu indi pats. Ieteicēji – ejiet uzdurieties uz armatūras stieņiem.

Stat1CX
    Participant

Tādā gadījumā pa taisno var doties pie ražotāja.

Tiek skatīts 8 ierakstu – 1 līdz 8 (no 8 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā