Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Sludinājumi › Datora regulēšana no A līdz Z
Lūgums sūtīt PM.
Paldies.
Pie kā var griezties lai Rīgā pa pieklājīgu samaksu no A līdz Z noregulēt galda datoru ar AMD procesoru?
Lūgums sūtīt PM.
Paldies.
Ko tu gribi regulēt ?
Runā atklāti a to tev PM tādas zoss sadzīs
* Vai sistēma pašlaik darbojas ( nepieciešama instalācija vai uzlabošana vai remonts+instalācija+uzlabošana?)
* Cik gigahercu procesors ir ( par noteiktām naudiņām iespējams atrast jaudīgāko CPU uz attiecīgajai mātesplatei )
* Cik MB RAM ir šobrīd ( ja maz -veiktspēju var uzlabot, to papildinot )
* Kādus rezultātus vēlies sagaidīt. Ja 5x jaudas pieaugumu, tad uzreiz saku, ka neizdosies
* Vai esi gatavs mainīt detaļas, piemēram, ieliekot ātraku cietni. Velociraptor spēj smuki uzlabot ātrumus.
Pilns SS.lv ar sludinājumiem, kur cilvēki gatavi “optimizēt” datorus. ar to tipiski saprotot “vindous pārinstalēšanu”, CCleander instalāciju, kaut kāda “tvīkera” uzlikšanu. No kā efekts ir tīri imaginārs.
Nodefinē uzreiz:
Pilns SS.lv ar sludinājumiem, kur cilvēki gatavi “optimizēt” datorus. ar to tipiski saprotot “vindous pārinstalēšanu”, CCleander instalāciju, kaut kāda “tvīkera” uzlikšanu. No kā efekts ir tīri imaginārs.
Un kā izpaužas tava datoru optimizācija (pieregulēšana) ?!?
P.S. Nauda man ir.
Tu gribi teikt, es varu atnākt, ouverklokot, uzstiept savu linuksi, sadalīt partīcījās tā kā man vajag, uzlikt savu frikin’ tapeti ? Labi.
Tjipa tu nesaprati?
Overklokot nedrīkst un nav vajadzība, Linux arī navajag likt, es esmu Moilla FF fans, tā pat kā daudzi no Jums.
Overklokot nedrīkst un nav vajadzība, Linux arī navajag likt, es esmu Moilla FF fans, tā pat kā daudzi no Jums.
kurš teica ka nedrīkst klokot? manuprāt tas ir tīri interesanti paspēlēties ar CPU, GPU vai RAMu 🙂 un redzēt kādu rezūltātu var iegūt 😮
Kautgan man šķiet, ka šis ir vienkārši kāds izveicīgs trollis.
To tev vajag?
To +/- labi tev izdarīt spēs gandrīz katrs no šeit aktīvajiem forumistiem.
Preses relīzes