Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Viss pārējais › Datordizaina bakalaurs
Pirms turpināt fleimu – padomājiet labi. Būs noraidījums no laukuma.
Patiesībā kašķa vaininieks ir tieši TavaMaate. Viņš vienkārši neprot izteikt savas domas kādu neaizvainojot. No sērijas: “Tu esi daikts, ja nepiekrīti manam viedoklim!” Visādi citādi lāga džeks. Zinošs un tā… Bet savu viedokli aizstāv ar visām četrām. Pie kam, ļoti bieži nevietā.
PS: Joprojām meklēju iedarbīgu pretodu lidzekli… 😀
Bļin, pat sakašķēties paspējāt šķietami nevainīgā topikā. Nu gan. Latvieši Vulgaris…
Nav nacionalitātē vaina. Var sakasīties pat ar stabu, ja labi grib.
PS: Joprojām meklēju iedarbīgu pretodu lidzekli… 😀
Ja nopietni meklē tieši šo līdzekli, raksti PM. Pastāstīšu, kā pašam salodēt iedarbīgas “zāles”.
[spoil][img]
GAU-8/A Avenger Gatlinga ložmetējs.
Pret odiem derēs :
[spoil][img]
GAU-8/A Avenger Gatlinga ložmetējs.
Tas ir tāpat, kā ar miniganu kokus zāģēt. 😀
[spoil][youtube]
Ja ir interese, varu ko noskaidrot sīkāk; bet kopumā to kursu vajadzētu saukt par “Dizainu” – ar datoriem tur diezgan maz saistības…
Btw, atvainojiet, ka es te mazliet pa tēmu (:D), mana māsa mācās datordizainu Rīgā. Ar datoriem nodarbības, ja nemaldos, divas reizes nedēļā.
Ja ir interese, varu ko noskaidrot sīkāk; bet kopumā to kursu vajadzētu saukt par “Dizainu” – ar datoriem tur diezgan maz saistības…
Ir jau ir saistība… tad nāks css, html un php. 🙂 Tur Tev māsai nāksies palīdzēt. Lai gan pieņemu, ka pati gribēs apgūt.
Nebūs datordizainerim PHP.
Nu redzi… te jau atkarīgs no cilvēka, cik gatavs tajā lietā zināt. Un cik sevi tam upurēs. 🙂 Ja patiesi interesēs – zinās arī php.
Nebūs datordizainerim PHP.
Nu redzi… te jau atkarīgs no cilvēka, cik gatavs tajā lietā zināt. Un cik sevi tam upurēs. 🙂 Ja patiesi interesēs – zinās arī php.
Es par studijām, kā tādām, nevis cilvēku vēlmi mācīties kaut ko papildus.
Sistēmu analītiķis Datordizainā un mediju tehnoloģijās
Es gan neteiktu, ka tanī visā ir maz sakara ar datoru! 🙂
Tas ir tiešām atkarīgs no iestādes- ko un kā tur māca.
KristoZ, noskaidro, lūdzu, kur Tava māsa mācās! 🙂
BTW, man tieši šis ISMAs variants iet pie sirds…
Preses relīzes