Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Raksti › Datorpirātisms – programmu laušana
…konkursa dalībniekiem tika nosūtītas Microsoft Frontpage softs, lai veidotu savas mājas lapas.
Ar to tā pat neviens netaisa vairāk, kā skolas majasdarbu 🙂
…konkursa dalībniekiem tika nosūtītas Microsoft Frontpage softs, lai veidotu savas mājas lapas.
Ar to tā pat neviens netaisa vairāk, kā skolas majasdarbu 🙂
Nu nez, man arī skola mācīja win vidē strādāt, bet tas neliedz lietot GNU/Linux
Bet lieta tāda, ka par GNU/Linux uzzināju pirms gadiem diviem. Skolotāja teica: “Ir arī citas os, bet tās nav populāras”. Kā tad var rasties inetrese, pirmais kas nak prata, ja nav populāra, ir daudz un dažādas problēmas.
Nu nez, man arī skola mācīja win vidē strādāt, bet tas neliedz lietot GNU/Linux
Bet lieta tāda, ka par GNU/Linux uzzināju pirms gadiem diviem. Skolotāja teica: “Ir arī citas os, bet tās nav populāras”. Kā tad var rasties inetrese, pirmais kas nak prata, ja nav populāra, ir daudz un dažādas problēmas.
Tas, ka Microsoft domā, ka Windows ir vienīgā OS – tas ir mārketings.
Bet, ja to domā lietotjas, tad tas ir stulbuma koeficients.
Sorry, ja aizskaršu kādu informātikas skolotāju, bet viņa vnk ir kaza;)
Tas, ka Microsoft domā, ka Windows ir vienīgā OS – tas ir mārketings.
Bet, ja to domā lietotjas, tad tas ir stulbuma koeficients.
Sorry, ja aizskaršu kādu informātikas skolotāju, bet viņa vnk ir kaza;)
Um. tad jums patizla skolotāja bijusi, mums viņa mācīja arī par to, ka ir tāda lieta kā “linux”, kgan es neuzskatu, ka īpaši pareizi ir izcelt tikai linux, ir taču arī BSD un mac os x.
Um. tad jums patizla skolotāja bijusi, mums viņa mācīja arī par to, ka ir tāda lieta kā “linux”, kgan es neuzskatu, ka īpaši pareizi ir izcelt tikai linux, ir taču arī BSD un mac os x.
Un tagad jau itkā ir savietojami ar PC, bet tas nav tas.. 🙂
Un tagad jau itkā ir savietojami ar PC, bet tas nav tas.. 🙂
Preses relīzes