Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pamatplates un CPU › Dators ar AMD procesoru
Ko var izmainīt šitā
Ja kaut ko mainīt, tad tikai ne uz vecākām detaļām.
UPS un smukāku keisu.
Par UPS lauikam piekrītu, bet par korpusu laikam noteikti nē, šitais Chieftec korpuss ir no tērauda kurš pats jau dzesēs un ventilācija tam ir diezgan prātīga.
Tik jāpaskatās vai videokarte ielien mATX korpusā 😀
Nav dārgāk par to, ko pats saliki, tik te nav kautkāds toy-upsis.
Tik jāpaskatās vai videokarte ielien mATX korpusā 😀
(?!!) Vai tad vispār pastāv tāda iepēja kad karte nelien iekšā ??!
Par UPS es neesmu 100% pārliecināts vai man to vajag, bet kaut kādu verķi lai nebūtu strāvas noteikt vajadzēs.
5830 NEDRĪKST Š…EMT!!!
Nav dārgāk par to, ko pats saliki, tik te nav kautkāds toy-upsis.
Kāpēc nepatīk mana izvēlētā videokarte un korpuss? It īpaši korpuss, kāda tam vaina?
Atslēgšu uz 4 kodolu processoru.
Nemaz neprasi, neteikšu ko darīšu !
Willis, kādām darbībām tev vajag datoru?
Man to vajag darbam ar fotoapstrādi un varbūt paretam kādreiz uzspēlēt kādu 3D spēli, spēlēm tas noteikti nebūs paredzēts un ar nopietnu datorgrafiku, izmantot Photoshop arī tuvākajā laikā noteikti netaisos. Gribu lai tas būtu ar maximālu Windows 7 atbalstu un tehniski nenovecotu 3 gadu laikā, ja arī noveco, lai es varu to uzlabot.
Es nevella nesajēdzu dzelžu saderībā, it īpaši AMD.
Spēlītes dažas ar varēs’ uzraut, bet var arī neņemt kruto 250 gts, paņemt lētāku gpu un dabūt ssd /vēl vienu disku priekš reida.
Tad jau 500 lati ir kudiš daudz. Kādus softus lieto ? Ja video apstrādei ņem, tad vajag inteli/nehalem.
Spēlītes dažas ar varēs’ uzraut, bet var arī neņemt kruto 250 gts, paņemt lētāku gpu un dabūt ssd /vēl vienu disku priekš reida.
Būs gari rakstīt kā es nonācu pie tādas komplektācijas, te būs links no Delfu foruma kur man datoru pēc manām prasībām sakomplektēja
Es nekādā gadījumā neņemu datoru fotoapstrādei vai datorgrafikai,
man vajadzīgs ātrs, jaudīgs dators ar pēc iecpējas jaunākiem dzelžiem .
man vajadzīgs ātrs, jaudīgs dators ar pēc iecpējas jaunākiem dzelžiem.
[flamewar=”on”]Pats vainīgs, ka esi tā piezīdies AMD :P[/flamewar]
man vajadzīgs ātrs, jaudīgs dators ar pēc iecpējas jaunākiem dzelžiem.
[flamewar=”on”]Pats vainīgs, ka esi tā piezīdies AMD :P[/flamewar]
Pilni portāli ar ziņām ka Intel drīz būs vēsture, tāpēc ari nav nekāda pamat uzskatīt ka AMD būs sliktāki . Ja nemaldos pavisam nesen bija raksts ka Apple taisās pāriet uz AMD, protams tas nav rādītājs, bet tomēr … .
Š…em un neraudi, pa 500 lati tu neko Īpaši jaunu nedabūsi 🙂
Paldies par piedāvāto komplektāciju !
Likšu AKASA
Preses relīzes