Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pamatplates un CPU › Dators ar AMD procesoru
AMD ir sliktāki. Benčmārkus paskaties.
Es jau paskatītos, tikai es nezinu kas ir bačmārki . 🙁
Uzmanību pievēršam arī vienībās, kas tiek mērītas.
Es pirmīt teicu, man dzelžu sderība ir tumša lieta, kur nu vēl vienības kurās mēra, es pat tavā linkā tās nemanīju .
Pilnīgi iespējams ka Intel būtu labāks, tikai izvēlēties es varu datoru gandrīz vai pēc cenas vadoties .
vai Intel datoru
Intel komplektācija es noteikti gribētu labāk kādu no jaubnākajām ASUS mātesplatēm, katrā gadījumā ne Gigabite .
Ak dievs tu esi kā maz bērns, par to i5 cenu var paņem 6 kodola Phenomu. Ko tu tur salīdzini.
Ak dievs tu esi kā maz bērns, par to i5 cenu var paņem 6 kodola Phenomu. Ko tu tur salīdzini.
Tieši par to es arī domāju man jau Delfos teica ka AMD ir lētāks nekā līdzvērtīgs Intel, “.. tev ir zināma taisnība – manuprāt, patlaban tikai Intel ir 32 nm proči, taču to cenas ir augstākas nekā līdzvērtīgas jaudzas AMD (un jaudas starpība nav liela, tici man). ..” < (Citāts no Delfu foruma), diez vai man ar konkrētiem faktiem, vienkārši, bez tabulām varēs pierādīt pretējo .
Gāmēm jau vispār pietiek ar pagājušās paaudzes e8***, tas tā, viela pārdomām.
Un kāpēc i5 būs ilgam laikam, bet Phenoms būs jāmaina? Tas i5 tavās tabulās ir knapi ātrāks.
Pastāvīgs “Performance per watt” atspēko vienreizējo “price/performance”. Ja par elektrību jānorēķinās pašiem, iesaku padomāt divreiz.
Kā manas komplektācijas dzelžos sastāv ar dzelžu saderību ?
Es jau labprāt liktu normālu A-Data operatīvo man nav pilnīga skaidrība par videokarti, pārāk krutu nevajag, vajag lai tā būtu daudz augstākas klases nekā vidējā līmeņa ar labu dzesēšanu .
Tu klokot taisies ar to ramu ? Š…em taču kingstonu, ja klokosi, tad crucial.
Tad jau jāsprauž platē Kingston 2GB, DDR3, 1600MHz, Cl9, Kit Of 2
vai Patriot 2GB, 1066MHz, DDR3, CL7, Single Stick, Signature
es jau labprātāk liktu A-Data, bet nav attiecīgu RAMu .
Viss skaisti un gaiši, kam tev to cl9 ramu un 740w barokli? LG rakstītājs, skarbi 😀
5400-7200RPM hdd wtf? Dari kā zini…
Ko tu ņemies.
Viss skaisti un gaiši, kam tev to cl9 ramu un 740w barokli? LG rakstītājs, skarbi 😀
5400-7200RPM hdd wtf? Dari kā zini…
Vienkārši komplektēju visu ar pielaidi, lai var samazināt cenu uz leju, tagad bez UPS cena ir tikai 450.latiņi !
Preses relīzes