Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pārējās Hardware lietas › Dators darbam ar Photoshp un video apstrādi
Vai tad i660 ir labāks par 760 ?!
Izlasi, ko teicu iepriekšējā savā postā, 660 pirkt varētu tikai tad, ja pietiek ar integrēto videokarti (iGPU), bet tad jau atkal izdevīgāk daudz lētāko i3 paņemti. Pirkt salīdzinoši švaku cpu ar igpu un lietot izdalīto videokarti, tā vietā lai par to pašu naudu nopirktu ievērojami jaudīgāku cpu, būtu cirks. 🙂
Nu par tiem ātrumiem:
1066 @ CL7 = 13.13 ns
1600 @ CL9 = 11.25 ns
Ja tik ļoti svarīgi, var pasūtīt to XMP cirst un ar roku iestatīt 1066 @ CL7.
Bet vispār, ko pērties, čalītis ņem i5.
Un galvenais, cik jaudīgs baroklis vajadzīgs, 750W ir nesamērīgi daudz!
Tur pilnībā pietiks arī ar 500W, tikai es kkur nosēju biedra shb- doto linku par barokļiem un slinkums tagad rakāties pa netu, meklēt reviewus.
Niknāki barokļi pie vidējas slodzes parasti sasniedz augstāku efektivitāti.
Enīvej – iesaku iekrāmēt SSD priekš OS un kā minimums divus parastos priekš datiem. Cietie jau visvairāk to kompīti bremzē faktiski (ja neskaita spēles), sūds par pārējo. 🙂
Bet, Crow, atļaušos arī Tavu salikumu mazliet apstrīdēt. 😀 SATA SSD ir oldskūlPCIe SSDšeit
budzets gandrīz neierobežots
Vai nu tomēr nav tik labi ar tām finansēm, vai vienkārši cilvēks žmiedzas, bet tādā garā salikt uz doto brīdi ideālu darbastaciju – neizskatās cerīgi, maigi sakot.
Willi, kā tur ir ar to videoapstrādi – nopietnam darbam vai tikai prieka pēc? Renderēšana arī būs? Ja tā, tad ieteiktu pakonsultēties ar kādu, kam ir ar to pieredze, piemēram, m_janis. Lai vai kā, tad ar 6GB RAMa būs par maz, un to i5 proci arī būtu jāmet ārā
Vai kāds labs cilvēks man varētu iemest linku ar kādiem dzelžiem man ņemt datoru?
Kādu CPU, kādu MB, kādu RAM un kādu GPU ?
Ar pārējo es tikšu galā.
Nu es gan neteiktu, ka sata ssd ir oldskūl. Sata3 kopnē ir gana sulas. Pie tam tie 1000MB/s ir kkādi prekešotie transfēri. Un reklamētie 400mb/s ir raid modē (tas revo = ssd1+ssd2+raid kontra on viena dēļa).
Davaj dod man tādu budžetu un es tev salikšu vismaz 2x labāku kasti priekš fotožopas. Fak it, par tādu naudu var nopirkt CS5 un tev vēl nauda paliktu pāri sakarīgam datoram.
Netwerk, apple māk ražot tikai lapšus.
Man nevajag pashbruvetos, un ar pakaljaa garantiju. Apple maak razhot ne tikai lapshus, bet ritiigu darba zirgu, kas ir paredzeets taadam meerkjim un programmatuuru.
Willis
Kaadaa zinjaa cita pasaule?
Man nevajag pashbruvetos, un ar pakaljaa garantiju. Apple maak razhot ne tikai lapshus, bet ritiigu darba zirgu, kas ir paredzeets taadam meerkjim un programmatuuru.
Willis
Kaadaa zinjaa cita pasaule?
Apple netik māk ražot datorus, bet gan apkrāp tādus vieglprātīgus kā tevi… Fake and gay…
Es te nojūgšos pie datora… 🙁 ! Ja jūs zinātu no cikiem es te pie datora neēdis sēžu, noteikti iedotu komplektāciju.
GANDRĪZ N-TIE KOMENTÄ€RI UN KATRS IESAKA SAVU, ES JAU NEZINU VAI KAUT KO SAPROTU!
Willis. Tā nu tas ir, ietekumu būs daudz. 🙂 Negrozi galvu, izvēlies to, kas pašam patīk no plašā klāsta (cena, dzelži, ražotāji)… un apjukums beigsies. 🙂
Es saliku šadu dateks.lv/grozs
Tādas lietas nevar salikt vienā momentā, īpaši, ja gribi uz ilgāku laiku. Labāko dzelžu salikšana nav viennozīmīga, tur stundām un dienām jālasa netā apskati, jāmeklē raksti par līdzīgu pieredzi, jāsalīdzina. Mēs tak arī nesēžam dateksa noliktavā, ķīlējot tev kompi un nesviežam viens otram ar cietajiem pa pauri, kad kaut kas noiet šķībi.
Tas būs manam sponsoram, sev es likšu otru, ļoti līdzīgu.
Ar ko atškirās šitās divas kartes
Tās kartes ne ar ko neatšķiras, kāds katalogā vnk divreiz ielicis.
No GTX460 iesaku šo
Vai kādu no high-end Radeon HD6xxx, bet tur tad jāprasa Wuuškinam, neesmu tajos iebraucis vēl.
Preses relīzes