Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pārējās Hardware lietas › Dators darbam ar Photoshp un video apstrādi
bet tā samaksās nodokļu maksātāji . 😉
Turiet mani, es par sevi neatbildu
Kas notika ?! Visa saeima, ministru kabinets, Rīgas un citu pilsētu domēs tā dara ! Tu taču neej ar sūdainu mietu viņus atštaukāt !
Ak, pajols no valsts pārvaldes? Es domāju, ka pajols mammas dēliņš ar bagātu papuci, kas ņerubī kā pc salikt. Izrādās vēl viens valdošās blices pārstāvis. 🙂 GTFO un iesprūsti celmā.
Pats tu no pārvaldes-BarValdes!!! 🙂
★★★★★
Paskatījos ka ne CPU, ne MB šogad Intel Core i5 nedabūšu, tie vienkārši nav bāzē 🙁 .
Varbūt derēs ar AMD CPU? Izskatās ka jauda un veiktspēja ir ļoti līdzīga, ja nospiest peles kreiso taustiņu, te var redzēt
Lūk arī viena no valsts problēmām, valdībā visiem ir po*uj par naudu kam un kā viņi tērē. Tu varētu nopirkt kompi pa 300 Ls un pietiktu fotošopam atliektiem galiem. Vispār es arī tērēju nodokļu maksātāju naudu, taču daru to ar prātu, pērku tikai to, kas vajdazīgs un tādu, kāds vajadzīgs. 🙂
Es tā pat! Es taču nelieku visu pēc kārtas ko man piedāvā, tad jau kompis sanāktu ar tonnu.
Bāzē pat Gigabyte korpusi nav, es esmu isamisis!
budzets gandrīz neierobežots
Lai Dievs (kura nav) tev un tavai priekšniecībai stāv klāt, ja es uzzināšu kurā valsts institūcijā tu strādā. 🙂
PILNMĒNESSVAKARBIJA?
Lai Dievs (kura nav) tev un tavai priekšniecībai stāv klāt, ja es uzzināšu kurā valsts institūcijā tu strādā. 🙂
LOL [spoil]HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHA[/spoil]
Daži komenti mazliet aizskāra 🙁 … Tas pāries.
Pie tam, ja jau esi tāds LGA1156 apsēstais (jā jā, lētākas mātes un plašāka cpu izvēle FTW), varbūt pagaidi līdz 5 janvārim, kad ienāk successors aka 1155 proči? 1156 platforma diez vai tiks tālāk bīdīta (visticamāk sekos vien frekvenču apgreidi), tā ka 1155 pc būtu vairāk future proof.
Preses relīzes