Dators jaunākajām spēlēm.

Sākumlapa Forumi Hardware Pārējās Hardware lietas Dators jaunākajām spēlēm.

Tiek skatīts 5 ierakstu – 21 līdz 25 (no 25 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Crow
    Participant

Neviens nesaka, ka Fraktāļi nav ok. Pašam ir Fraktālis un, kā redzams, arī pilsoņi, kas jēdz štelli (tur augstāk), ciena Fraktāļus. Tikai saku, ka ar to ventilēšanu nevajag aizrauties, vairāk ne vienmēr ir labāk un tādā garā.

No pieredzes – man ir 3x iekšā velkošie 140mm (divi priekšā un viens aizmugurē pārlikts *otrādi*) un 2x ārā dzenošie 120mm (augšā). Klimats varbūt nav gluži optimāls un “flank speed” temperatūras varētu būt labākas, taču dzelži iekšpusē pa gandrīz gadu tā arī neko ievērības cienīgu nav sakrājuši, lai gan pati telpa mana nenormālā slinkuma dēļ ir reti putekļaina, kā to var labi spriest pēc pašas kastes virsmas, kur drīz varēs jau dilles sēt.

shadow118
    Participant

Tas, ko Crow teica, vairs nav no paša korpusa, bet gan ventilatoru izvietojuma/konfigurācijas atkarīgs. Man divi priekšējie sūc iekšā un divi aizmugurējie pūš ārā. Tagad tik domāju tikt pie fan controllera, kur var katru atsevišķi regulēt, tad mainot ātrumus varētu regulēt to spiedienu (man liekas tagad tur ir daudz maz neitrāls)

Vārds
    Participant

Ja ilgi spēlēt, bez gaisa tuneļa karte sakarsīs tā vai tā, tā ka skatīšos uz korpusa tilpumu un priekšējā ventilatora izvietojuma augstumu, lai augsto gaisu dzen virsū kartei.

Apmēram kā šitam, kad izņemot vidējo HDD/SSD būri ventilatora brīvi pūtīs gaisu virsū kartei. https://archive.benchmarkreviews.com/images/reviews/cases/FD-CA-ARC-R2-BL-W/ArcMidiR2_Final.JPG .

Crow
    Participant

Nekas tur nekarsīs. Ja arī būs 70-75 (kas pat nav throttling slieksnis 80), tad jau tas būs kaut kāds rekords.

https://www.guru3d.com/articles_pages/gigabyte_geforce_gtx_970_g1_gaming_review,8.html

Vot Strix un MSI Gaming tas būtu svarīgi, jo idlē (vai līdz 60 grādiem) pa defaultam negriežas propelleri vispār.

Offtop: Videokartes izliekums vienkārši izģec 😀 Ne nu pirmais tāds numurs, bet ja var apskatu saits tādu attēlu publicēt, tad jādomā, ko viņi ar to gribējuši pateikt…

shadow118
    Participant

Korpusa dzese videokarti tik daudz neietekmē. Visvairāk, protams, mainīs pašas videokartes ventilatori. Mans 7870 bij vienreiz uzkarsis līdz kādi 75°, ventilatori bij uz default settingiem. Ar MSI Afterburner pieregulēju ventilatoru ātrumus tā, ka pie slodzes nekāpa augstāk par kādi 55-56°, pirms tam pat uzliku, ka nekāpa virs 50, bet tad ventilatori bija biku par skaļu 😀 Un zemo galu uzliku zemāku, lai kamēr auksta, griežas lēnāk un netaisa troksni

Tiek skatīts 5 ierakstu – 21 līdz 25 (no 25 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā