Pamēģini atslēgt “Superfetch” servisu.
Mājās man viss ir licenzēts, bet tas nemaina faktu, ka Mazmīkstā apdeiti ir nekam nederīgs cirks un man ir nepārvarams slinkums tam visma burties cauri.
Š ito var sist un mērcēt, bet nekad nepieleks, ka nav ko muldēt par lietām, kurās sajēga, kā ir skaidri redzams, nav nekāda!
Te mēs redzam ka tev ir laiks un bezdarbība sēdēt un rakstīt neraksturīgus tēmai komentārus. Varbūt uzskatīsi ka man nav taisnība, tad varbūt ir taisnība zaglim, kas visu māju tev ir vienā laidā iznesis, ko tu aizstāvi – PIRÄ€TISMU ?
P.S. Nu, noskaidroji manu supporta čatā ar Donu lietoto segvārdu? Tikai nestāsti pasakas, ka tāda profesionāļu firma neglabā logus. :> Tāds sīkums, lai pierādītu, ka varbūt tomēr kautkas no stāstītā ir patiesība.
Bērnudārz, zini man ko man citu darīt nav ko? 😀 Es tagad skriešu uz citu pasaules malu lai tev ko pierādītu, tu man uzskati par muļķi ! 😀 Gan nāks laiks varbūt kāds pasākums notepad.lv tad tev norganizēsim smadzeņu skalošanas semināru ! Cik var vienu un to pašu malt? Kādam Jāņi Rēzeknē letāli beidzās, kurš nākamais ?
Te mēs redzam ka tev ir laiks un bezdarbība sēdēt un rakstīt neraksturīgus tēmai komentārus.
Jā man tagad mēnesis atvaļinājums, pa dienvidus karstumu sēžu un troļļoju internetā! Tūlītās lekšu ciskudrillim mugurā, pēc aliņa un uz ezeru :>
Bērnudārz, zini man ko man citu darīt nav ko? Es tagad skriešu uz citu pasaules malu lai tev ko pierādītu, tu man uzskati par muļķi ! Gan nāks laiks varbūt kāds pasākums notepad.lv tad tev norganizēsim smadzeņu skalošanas semināru ! Cik var vienu un to pašu malt? Kādam Jāņi Rēzeknē letāli beidzās, kurš nākamais ?
Par saviem vārdiem ir jāatbild. Jā, es tevi tiešām uzskatu par muļķi, kas citus grib turēt par muļķiem. Ja tu būtu kaut puse no tā par ko uzdodies, tu pa visādiem te forumiem neganītos, tādiem cilvēkiem tam tiešām nav laika, jo viņiem dzīve = darbs. Par to smadzeņu skalošanu un nāvi Rēzeknē gan es neiebraucu! :>
Ej nolicenzē savu kājas īkšķi, ķēms.
Likumu nezināšana tevi neatbrīvo no atbildības, diemžēl !
Mājās man viss ir licenzēts, bet tas nemaina faktu, ka Mazmīkstā apdeiti ir nekam nederīgs cirks un man ir nepārvarams slinkums tam visma burties cauri.
Nu, tad priecājies ! Par Windows Updeitiem, tas tev nav slinkums tā ir nezināšana, to elementāri var izslēgt patērējot 10 sekundes.
Jā man tagad mēnesis atvaļinājums, pa dienvidus karstumu sēžu un troļļoju internetā! Tūlītās lekšu ciskudrillim mugurā, pēc aliņa un uz ezeru :>
Tu taču te forumā minēji, ka tev mūždien nav naudas tam un tam, zēloties tu gan māki.
Par saviem vārdiem ir jāatbild. Jā, es tevi tiešām uzskatu par muļķi, kas citus grib turēt par muļķiem.
Norādi man kaut vienu postu kur es nosaucu kādu par muļķi, pēc maniem novērojumiem paši lecaties un pēc tam izliekaties kā “nevainīgi jēriņi”
Ja tu būtu kaut puse no tā par ko uzdodies, tu pa visādiem te forumiem neganītos, tādiem cilvēkiem tam tiešām nav laika, jo viņiem dzīve = darbs.
Katram ir savs amats un pienākumi, kāda tev daļa ko es daru un kas es esmu, varbūt man visu darbu dara mani darbinieki, varbūt es kaut ko spiegoju, varbūt mana uzturēšanās te ir sava veida darbs, kāda tev starpība kā es pelnu.
Par to smadzeņu skalošanu un nāvi Rēzeknē gan es neiebraucu! :>
Tu nepareizi izprati, tas tā nezināju ka tev slikti pielec ?
Tu skype lieto ? Značit tu laid zarazas un spājvāri iekšā savā datorā.
Jo pirmo soli jau spēris esi – nopircis pusgatavu OS 😀
Varu arī to Windu tev pareizi uzinstalēt, tas gan maksās 25Ls, jo pretīgs process, acis un ausis asiņo kad redzu Vistu instalējamies.
Kad atmet iedomību un “patsvarupatsvaru” tad ziņo.
p.s. Pa tēmu, iztīrīju msconfigu un servisus, palika dikti labāk, var pat lietot 😀
Zvērudārz nemitinās, uzticos Avirai, bet ko var zināt.
Par to SSD, ir doma ņemt, vai varbūt labāk RAID0 salikt? Cik % ātrāks HDD paliek ar RAID0? Ja kādi 50% būtu, es domāju man ar to pietiktu.
P.S.
Tāpēc man RAID0 stāv testa videi, kur visu vajag ātri un ja kaut kas iet greizi, tad reinstall un miers. Doršvien, arī labs risinājums, kur glabāt pliku sistēmu, ja jūk tad bēda maza.
Ja Tu RAID 0 liec, tad rēķinies, ka vajadzēs vēl vienu disku, identisku jau esošajam; kā arī nepieciešams RAID kontrolieris dzelžuSoftiskais
Vēl var apsvērt domu par RAID 1 veidošanu – pat ar softisko RAID uz Win 7 lineārās lasīšanas ātrums dubultojas, toties var samazināties rakstīšanas ātrums… Bet tas viss atkarīgs no aparatūras un konfigurācijas, protams.
1. Uzmet pilnīgi svaigu sistēmu, protams, uz kādu no citām particijām saliec savus backup, vai vislabāk to darīt uz kādu ārējo HDD.
2. Sainstalē savus softus, ko ikdienā lietosi.
3. Uztaisi sistēmas klonu.
4. Atslēdz visus update nost, un uzliec uz optimālo, ka pats vari izvēlēties ko likt virsū un ko nē.
Kad šis viss izdarīts, vari darboties ar sistēmu kā nākas, ja tev pēc tam piemeklē kāda šaize, paņem no system recovery, ko pats būsi izveidojis, respektīvi ghost klonu un atjauno sistēmu, aizņems tev ap 10 – 20 min un lieta darīta, vari lietot visu atkal tādā pašā stadijā kā svaigu install.
Neredzu jēgu sēdēt uz lagojošos sistēmas. Man bija līdzīgi ar Netbuku, kuram bija windows starters virsū, vilkās kā nāve, uzmetu ultimate un viss iet griezdamies.
Un kā jau betons minēja, vari taču uzlikt kādu linux, kaut vai to pašu ubuntu, vai linux mint, mint baigi labais, iesaku pamēģināt.
2kārt ja grib sākt kautko mācīties tad ir jāatzīst ka nejēdz un jāpaņem skolotājs. Ja ir tik grūti saprast ka es jēdzu un pats ne – nau jēgs sākt
3kārt portāla īpašnieks neatšķir system recovery no Norton ghost?
4kārt uz netbooka uzlikt ultimate, startera vietā? Tev vispār nedrīkst būt interneta pieslēgums!.
Preses relīzes