Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pārējās Hardware lietas › Dators nesledzas ieksa.
Tagad ievelc dziļi elpu. Izslēdz un ieslēdz PC ar slēdzi aizmugurē. Piestartē. Ja joprojām neiet – no sprieguma lēcieniem dzirksteļošanas laikā būs izšauts kāds tranzistors vai mikrene baroklī
viens chalis saka lai es atvienoju visus vadus kas iet no bloka un izrauju ram , tas kaut ko dos ?
Kamēr mājās vedi – sakratījās. Brāķis. Viss. Tu neko nezini un tev nekas arī vairāk nav jāzina.
Man viens gadījums nesen ar M79.lv pirkto preci bija.
Pasūtam visas preces, paši saliksim.
Liekam kopā PC, bet tavu brīnumu, nejiet. Beigās izrādījās, ka brāķi bija iesmērējuši, dabujām jaunu plati.
Paņem izdari tā, visu izārdi, un saliec pa jaunu, un tad paskaties, un protams aizej pie cita elektrības kontakta. Labāk jau būtu nest atpakaļ, vienkārši kaut ko iesmērējuši. Ja viņi kaut ko pīkst un saka, ka pie viņiem viss iet, tad pasaki, lai aizbrauc pie tevis un uzstāda.
Aizmirsu piebilst, visvairāk tehnikas tieši no kaķu nakts uzbrukumiem nobeidzas. Man pašam melnais “mūdzis” no galda lielo 17 collas monitoru nogāza ar visiem vadiem, modēmu un PC. Kādā veidā, tas viņam izdevās, nav ne jausmas. Par laimi viss vēl iet.
Preses relīzes