Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pārējās Hardware lietas › Dators restartējās!
Bet ar tādu pieeju ka te daudziem pajoliem – labāk vispār elektroniku nelietot.
Tādam kas nespēj nosaukt dzelžu parametrus, vispirms ir jāmāca domāt, un arī ļoti iespējams, izradīsies ka nav ar ko.
Kad ir iemācijies domāt tad jāmāca LASĪT.
Un pēc tam tikai var grābstīties ap kompjiem.
Domā mums te tagad visiem Tev parbrīvu jāpalīdz? Kas māk paprasīt, tiem palīdz, priecājies vispār ka tik daudz IT spec bezdarbnieku @ LV, kas sēž caurām dienām forumos!
Andri, parametrus tag nenosaukšu no galvas, vajadzēs nedaudz pagaidīt. Ja bija nepieciešami kompja parametri, un es tos nebiju ielicis, varēji vienkārši pajautāt, kam tas cirks pustopika garumā? Un par restartu biežumu – nu jau divas darba dienas(9-17) kopš tā 16h stress testa nav bijis restarts. Pēc tā stress testa arī uzliku biosam defaultos settingus. Taču pirms tam aptuveni nedēļas garumā vidēji no vienas līdz četrām reizēm dienā. Piedo, atvaino, bet nekādu vedināšanu uz pareizā ceļa tavos iepriekšējos postos tiešām nesaskatīju.
memorex, ja nav ko teikt, tad nesaki, nav obligāti kkas šeit jāieraksta. Man liekas, ka visiem man obligāti jāpalīdz? Pārlasi, lūdzu, mana pēdēja posta vidējo rindkopu. Divreiz. Un to, ka man jāpriecājās par bezdarbniekiem es vispār nekomentēšu.
Domātspējīgi kadri sēd mājās, dauņi strādā. Tad nu nau ko brīnīties par ekonomisko situāciju valstī.
Veljoprojām gaidu model number, vai, ja tas pa grūtu, vismaz kompja bildes. Jāpiebilst laikam ka ar noņemtu vāku.
Preses relīzes