Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Viss pārējais › Datorserviss vai privāts cilvēks ?
Atkarīgs no situācijas – ja vajadzīga diagnostika (noteikt, kas ir nosvilis, kas izsauc kaut kādu problēmu), droši vien izvēlētos servisu
Ugu man dižajos Rīgas servisos ieteica nomainīti mātesplati notebūkam, bet Vasja no Bauskas man pa 30Ls, 2 stumdu laikā salaboja.
ja salauž vēl vairāk, vismaz ir iespējams piedzīt detaļu nomaiņu
It kā liels, bet pasakām tici 🙂
Teikshu taa…. es taisu ar labaakajiem nodomiem, par to sanjemot atlliidziibu skatoties peec konkreetaa cilveeka finansiaalaa staavoklja.
Straadaaju ar domu, ja nechakareeshu cileeku, vinjsh man vel klientus piespeelees!
Servisaa tas ir tev svesh cilveeks no kura peec iespeejas aatraak grib atkratiities un vairaak naudu izspiest!
Tā jau ir, servisā nav laika iedziļināties un mēģināt izdarīt ko labāk…galvenais lai strādā un ir tas, ko klients gribēja.
P.S.
Tas viss ir atkarīgs no paša servisa – es arī strādāju kā “tehniķis” un bieži izdaru nepareizus secinājumus (it sevišķi, ja tas ir ar portatīvajiem), kāpēc arī mēs esam divi darbinieki, kas, ja ne reizē pēta sistēmu, tad vismaz uz lapas raksta, kas ir pārbaudīts, kas ir 100% ejošs, kādas ir aizdomas un tā tālāk. No kļūdām mācās, un, ja arī kļūdamies, parasti rēķinu nepiestādam par pašu nolaidību/paviršību/nezināšanu, ko klienti novērtē vairāk kā bezdievīgi dārgi un nepamatoti remonti.
Zinu dažus labus servisu darboņus, kas tā arī dara – ieslēdz kompi, bildes nav, neko nepamaina, neko nepatestē un nosaka diagnozi – to, kas izdevīgāka kantorim, nevis klientam, bet tas jau ir cits stāsts.
Jāpiekrīt Snorx`am. Kam dators ir sirdslieta, tas mācīsies un lauzīs galvu pa naktīm, bet tiem, kuri aiziet mācīties tip pa datoristiem, jo redz – labs darbs un paziņa ar to labi pelna – ņefiga nerubī.
+1. Tas pats ar deviem. Visi kam nav slinkums, tagad sisadmini, tīklu admini, devi, meistari un vēl sazin kas.
Preses relīzes