Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Cilvēks un Sabiedrība › Datorveikals Liepājas T/C Kurzeme bankrotējis
Kur tagad Liepājā visizdevīgāk iegādāties datorpiederumus?
Ja nu kāds vēl nezināja, windows pie šamiem 25 Ls 😀 Muhaha. Par Liedatu, atvaino man, prece nemainās veikalā 4 – 5 gadus, Liedatas īpašnieku personīgi pazīstu, nu tāds so, so so. Algu gan tur negrib maksāt, tas nu ir fakts.
Beidzot tas kantoris likvidējis, slava boga.
Ja nu kāds vēl nezināja, windows pie šamiem 25 Ls 😀 Muhaha. Par Liedatu, atvaino man, prece nemainās veikalā 4 – 5 gadus, Liedatas īpašnieku personīgi pazīstu, nu tāds so, so so. Algu gan tur negrib maksāt, tas nu ir fakts.
Nezinu kas darās liedatas uzņēmuma iekšienē, bet apkalpošana tur ir labā līmenī. Ja arī nav uz vietas prece jaunākā vai cita ko vajag, tad viņš uzreiz puezvana uz rīgu un pajautā vai ir un pasūta, lai atved ar pievedumu.
Vislabākais manā skatījumā tomēr paliek Arcus.
…Dabūju lētāk nekā internetveikalos.
Tāpēc jau arī viņi droši vien bankrotēja? 😀 😀
Bet kas uz Arcus attiecas – iepērkos tur ļoti piesardzīgi: neesmu tik bagāts, lai pirktu lēti. Varat uzskatīt to par mājienu.
gadās gadās….
Vēl jau ira LSC, bet vai tas ko tirgo neesmu informēts.
Nesaprotu to pirkšanos Liedatā, tur taču ne1 neko nejēdz! Un vel nesaprotu kapēc nepērk e-veikalos. tur viss tas pats bet lētāk
Paziņam 1 PC garantijas laikā tika nomainītas 2 mātes plates un 1 baroklis iekš Arcus. Tik biežas sagadīšanās ir mistiskas.
nekādas mistikas – ir tie paziņas tik “advancēti” pēdiņās redzēti
– tīra sistēmbloku un izrauj ar saknēm visu procesoru un ar varu grūž atpakaļ nolaužot procim kājiņas un salaužot soketu, līdz ar to mātes plate pagalam,
– speciāli bojā mātes plati visu ko laižot uz īso
– elektrība pienāk pa bojātu kontaktu, veicinot biežu pārstartēšanos un aparatūras bojāšanu
šitādus variantus esmu bieži redzējis
Preses relīzes