Sākumlapa › Forumi › Software › Internets, P2P un Serveru programmatūra › Debīlā Amērika…
Louis Rossmann
Pameklēju nedaudz, jā, visi amerkāņi sūdzās
WTF? Tos naivos kolonistus tiešām šitā var pist ausēs?
Februārī pat bija preses konference
Salīdzinot ar amurkāņiem, mēs laikam nevaram sūdzēties. Ja nu tikai tie kas galīgos laukos. Mums te optika visās guļamrajonu deviņstāvenēs! Pa 200€ var noklāt vel kilometrus 10-15 no pilsētas. Paradīze!
Bet nu labi, tas 1TB, ja arī tāds vēl ir – īpaši mani neuztrauc.
Toties kāds vājprāts ir ar meistariem, točna kaut kādi aunu pieres… Kad ievācos, skatos internets velk tik uz ~8 Mbps. Ok, domāju fakin lēni, it īpaši uz manu ģimeni – n-tie datori, konsoles, telefoni, planšetes… Beigās skatos – kas tur pa sviestu ar vadiem darās? Tas, ka te neviens neko nemāk salodēt (pat neviens nemēģina) ir pilnīgi skaidrs un tas jau sen pierādījnās citās lietās – bet tie debīliķi liek ineta komunikāciju kastītes ar divpusējo līmlenti pie sienas (visur, ne tikai manā mājā – n-tās mājās jau esmu bijis un pat uzņēmumos). Tas te ir normāli, tas jau nekas, ka pēc kāda laika tas viss nāk nost un karājas vados – pat rūterus te iekarina vadā un lai stāv!
Rezultātā es visu pārtaisīju un tagad strādā pieņemamā ātrumā ~ 40-60 Mbps…
Nesen vienam palielam uzņēmumam pārvilku internetu – tāds pats ārprāts darījās…
Tehniķi tur ir debīli, bet iebraucēju tur darbā neņems, tikai tapēc ka negrib atzīt ka iebraucējs ir gudrāks par īru.
A kas pa netu uz 40Mbps? VDSL vai DOCSIS3?
Bet pēc tevis izklausās, ka saucamā last-mile kvalitāte nau mainijusies 10 gadus.
Kurā miestā vispār esi? Es biju An-Uihm (~50km north DaBļin)
Ä€, klau, tu līnijas parametrus redzi? Iepostē?
Tagad dzīvojot Meksikā nav labāk, no staba nāk kabelis, balts, kā parasts elektrības vads, pie mājas sienas pielika kasti ar samareziem no kuras vnk ar līmlenti pietina parasta telefona vadus kuri pēc tam iet uz routeri. turklāt tam routerim ir sava vietējā firmware ar noslēgtu pppoe kuru neviens nezin, turklāt no vecās dzīves vietas tāds pats routeris neiet, tātad, uzlikt savu nav iespējams. Interneta ātrums 10mb/s downloads un 50kb/ uploads…
Tie direktoreļi uzskata ka pārāk dārgi “ieguldīt infrastruktūrā”, bet turpina ākstīties ar kaukādu falšo meistareļu sūtīšanu “piečinīt”.
Jebkuram saprātīgam 4kājim ir skaidrs – 100 klaunu ākstīšanās izmaksā dārgāk nekā 1 īsts tehniķis.
Es pat neaceros kad es būtu redzējis absūbējušu Elektrona vai Ostkoma kabeli. Nu kaukad jau ir bijis, bet… tādā ziņā mums te tas ir retums, dēļ kā varētu pat ietweetot.
Ak jā, pēc tām vētrām, vai ta tur neizzibeņoja visus tos zirnekļtīklus?
Aizver savu pāksti!
Māsa Jorkšīrā 2 mēnešus gaidīja, lai vispār internetu pieslēdz. Pat konkurences nav!
No kalniem plūst ūdens lejā tā kad pilsētas kanāli ir pārpildīti un jau uz ielām veidojas upes.
Te neliels ieskats ar foto – Foto
Bet vispār traki, Mexico city pāris dienas atpakaļ bija zemestrīce 7 balles, Pueblo 8 balles. Plus tagad Puerto Rico viesuļvētra, tā kad es nemaz nesūdzos par lietus gāzēm pagaidām, kamēr mājai caur jumtu nepil iekšā un pa durvīm nesmeļas.
Nu tev SkaidBetoN ir uz ko tiekties -iefilterēties Kanādā/ASV par IP spečuku- katra haltūr 5 kanādas $,es domā ka šie būs uz mier,par tādu naudu es arī būt uz mier lai tu man kabēļus sasien bizē,nevis ka tagat pīzdaini aiz regipsa,pietam vēl balti!!!
Vajadzētu iedot brīvbiļeti uz Ä€dažu poligonu, ar plakātiņu – free sucks for every american soldier on my soil!
Preses relīzes