Sākumlapa › Forumi › Tehnika › Audio/Video/Foto un TV › dekoderi Liepājā!
Shit Star. Tieši šodien laukos dabūju atkal meklēt visus kanālus pa jaunu, nezinu kāpēc. Ar grūtībām iemācīju vecam cilvēkam, kā lietojams EPG. Tagad tas tāpat nedarbojas… hren viņzin, kas par lietu. Kas – man ko darīt nav, kā katru nedēļu čakarēt to miskasti… ne jau pirmās sūdzības.
Crow, es labprāt uzklausītu citus ieteikumus – kā jau redzams, šiem jaunumiem līdz nesekoju un pašreizējā situācijā neorientējos.
Jautājums – vai gadījumā, ja tehnika nedarbojas tā, kā tai jādarbojas, to nevar apmainīt, jo cik zinu jebkurai elektronikas precei ir jābūt 2 gadu garantijai?
Digitālās televīzijas dekoderi Liepājā var nopirkt TC “Kurzeme” otrajā stāvā veikalā “Pus Divpadsmit”, vismaz tur mēnešus divus atpakaļ man šķiet redzēju, ka varēja atsevišķi nopirkt gan dekoderi, gan pašu karti. Karte bija 5Ls, bet dekodera cenu neatceros. Tā kā ieskrien tur paskaties! 😉
Liels paldies, Tev! 😉
Nu tepiespied mani
Tepat mūsu braļukas uzņēmums, enīvej – par tiem vismaz ir kaut kāda informācija, softa updeiti arī ir. Maksā gan dārgāk, bet ir fīčas arī. Viena tante teica, ka TV Star reālā cena ir 30 dolāri (17 Ls tātad). Hmm, ja 100000 aunu tagad iepērk šos par 39 Ls, tad iznāk 2 miljonu latu peļņa. Smooooth…
Un Pus12 bode pagaidām šķeit sakarīgs kantoris, cik man ir senāk gadījies kko iegādāt… Žēl, ka Cēsīs labu laiku vairs nav… tagad tur miskaste kkāda vai humpalu bode kārtējā 😀
Latvijas uzcenojums jau nav nekas jauns. Būtu bijis tālredzīgs, pasūtītu kādu Made in China jau iepriekš, taču tagad variants “gaidi 2, 3 mēnešus” nav derīgs. 🙂
Ļoti laba manta ir FlexBox – tiesa, grūti tagad nopirkt, Yotā, cik zinu, “uz izķeršanu” un vēl nesen šie pat namācēja teikt, kad atkal būs pievedums , vai zviedru ražojumi
m_jani, iespaidīga bremze skaitās cik sekundes? Un ir vēl kāds trakais mīnuss, neskaitot to, ka ķīniešu ražojums (ko gan mūsdienās neražo ķīnā?) un aizture pārslēdzot kanālus?
Kādi 300ls, tur tak televizors jauns sanāk. 😀
Nu jā, kungs. Š…emiet vien Lattelecom TV Shit Star. Tieši šodien laukos dabūju atkal meklēt visus kanālus pa jaunu, nezinu kāpēc. Ar grūtībām iemācīju vecam cilvēkam, kā lietojams EPG. Tagad tas tāpat nedarbojas… hren viņzin, kas par lietu. Kas – man ko darīt nav, kā katru nedēļu čakarēt to miskasti… ne jau pirmās sūdzības.
Mats matā kas man vakar bij, vienam tantukam kanāli ar TV-STAR pazuda un viss jāmeklē par jaunu bija. Uz dekoderiem gan LTC iesūkā, smērē visiem lētu sūdu un ta vēl veciem cilvēkiem jātiek ar tiem galā.
Un tas pats FlexBox vismaz laikam visu automātiski izdarīja, kaut arī TV Star kanālu meklēšana bija uzlikta uz “automātiski”. EPG tāpat nestrādā. Miskaste enīvej.
Un kads ir tas DIGO TV dekoders?
DIGO noderēs tad, ja taisies skatīties HDTV (un protams ir Full HD televizors mājās). Vienu tādu programmu LTC piedāvā par 1,20 Ls/mēnesī. Citādi tas ir parasts dekoders.
bumbulis: Star dekoders uzbudinās vienmēr, kad LTC veic jebkādas parametru maiņas: parādās kāda jauna programma, nomaina frekvences, signāla parametrus utt.
Tik un tā viņš ir lētākais variants ar karšu slotu un rāda sakarīgi bez kubikošanas ja signāls kaut kur ap zaļo ir vismaz 🙂
Preses relīzes