Sākumlapa › Forumi › Tehnika › Audio/Video/Foto un TV › Dekoders + LTK virszemes TV
Tātad dekoderim vissvarīgākā fīča ir ierakstīt to, ko skatos pa tv, kādu hokeja spēli, kādu raidījumu, etc.
Kaut kas tādā kompektācijā ar virszemes tv un decoder tv write ir iespējams. Toč nezinu, dzīvoju akmens laikmetā.
* Dekoderis tiek pieslēgts pie TV, pie dekodera tiek pieslēgta antena, dekoderī tiek ievietota viedkarte ko var nopirkt Lattelecom veikalā maksā 7ls(vienreizējs maksājums).
* Vari gan slēgt līgumu, gan viedkarti izmantot, kā priekšapmaksas – pērkot atjaunošanas kodus internetbankā vai kioskos.
No ierakstošajiem dekoderiem iesaku Selteka vai Jacobson, kas ieraksta USB Flash atmiņā vai ārējā cietajā diskā.
eh pašam jāpēr cita antena ar esošo tikai bezmaksas kanālus ķer.
Rekur sīkāk par visām LTK piedāvātajām TV un tās iespējām:
Par to, kas ir decoders, es zinu, ko viņš dara, kam domāts, utt… Es tikai nezinu kuram decoderim ir tā write fīča, respektīvi, iekšā iebūvēts kāds HDD, uz kuru varu uzrakstīt filmas, pārraides, kas iet pa tv.
Un skatīties varēsi tikai ar dekoderu, jo lielākā daļa to raksta tikai pašam saprotamā formātā – neviena programma uz datora to nepazīst.
Ja laukos ir ltc dsl, tad visticamāk, ka interaktīvā der.
Bet tā apēd 4 mbit/s no interneta, tāpēc vajag vismaz 8 lai var skatīties un brauzēt reizē.
Jacabson, cik esmu dzirdējis, arī kodētos kanālus datu nesējā ieraksta nekodētus.
Preses relīzes