Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Dell Latitude XT2 Multi-touch Tablet PC
Latitude XT2
Latitude XT2 ir 12.1-collu 1280×800 LED-backlit multi-pieskārienu displejs ar EM Digitizer zīmuli. Tas atbalsta Wifi un Bluetooth savienojumu, kā arī iekļauj sevī Express Kartes vietu, SD Kartes vietni un pirkstu nospiedumu nolasītāju. Protams, ierīcei ir arī USB2.0/eSATA combo ports.
Sākuma cena Dell Latitude XT2 mūsu naudā ir aptuveni 1200Ls
vareji jau nogriezt tos apollo uzrakstus, ka ari garaku mazliet un izsmeljošāku 🙂
tas apollo ir bilžu hostings, kur es hpstēju bildes un viņš automātiski uz watermark. Nākošreiz centīšos plašāk aprakstīt un pameklēšu labāku bilžu hostingu, iespējams pamēģināšu to samuraja ieteikto.
Ļoti labs hostings ir
Bet es nezinu cik viņi ilgi dzīvos, tāpēc cenšos hostēt uz tādiem kas jau ilgi pastāv un nedomāju ka pazudīs, kā piemēram apollo.lv
Laikam izmantošu foto.inbox.lv, labi pietiks te par bildītēm, labāk parunāt par tēmu 🙂
DELL ražo ļoti labus datorus, gan laptopus darbībā esmu redzējis – ir oki, un pēdējie divi mani galda datori ir no DELL Optiplex sērijas! 🙂 Un tiešām, ja gribi stabilu PC tad iesaku DELL, nevis kautkādu acer, vai sazin kādus āpšus vēl ne [m79 un elkor komplektacijas vispar ir arpus katras kritikas] 🙂
Pilnībā piekrītu, visi aceri stradā nožēlojami.
Labs laptops, ekraans vareeja buut lielaaks. cik tad rams naak? Bet cena gan taada liela
Par ekrāna izmēru: tas tak ir labi, pats veķis mazāks un vieglāks.
Par ramu: lasīt māki?
Par cenu: Vai tiešām kāds bija gaidījis, ka būs šams lētāks?
P.S. Par dell varu teikt tikai to labāko. Bračkam ir Dell Latitude D630 (laikam tāds tas modelis bija) un ar acer un pārējām lamatām nevar ne salīdzināt…
Bet Li-On aķi no viskautkā var sprāgt, un šamie ir diezgan jūtīgi pret triecieniem, karstumu utt…