Dell M5030, problema ar diskdzini

Sākumlapa Forumi Hardware Pārējās Hardware lietas Dell M5030, problema ar diskdzini

Tiek skatīts 6 ierakstu – 1 līdz 6 (no 6 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    lakito
    Participant

Sveiki notepadieshi!

Radusies problema ar dell inspiron m5030 portagljuku..

Problema ir sekojosha:

diskdzinis tiek uzradits pie my computer, tachu ieliekot disku un megjinot atvert disku, ilzec uzraksts INSERT A DISC, no sakuma domaju ka vaina ir diska, bet ne, esmu parmegjinajis visadus diskus, un notiek taspats.,,,

aa un veel, disku ievietojot diskdzinii tas tiek griests, un itka megjina lasiit, bet nekas nesanak 🙁

Esmu megjinajis visu iespejamo, t.i- bios update, diskdzinja firmware update, vel bija viens raksts ms majaslapa, par shadu problemu (bija jaidzesh dazhi regjistru ieraksti, bet ta ka man tie neeksisteja, man nedereja shis risinajums), meginaju “automatisko toooli ko piedava microsoft un ari nepalidzeja…

Beigas nolemu parinstalet pc, un vienalga taspats :@

Varbut kads no jums var iechekot caur temwiever kas man te notiekas ? 🙂

p.s- gribeju ar hirens cd kko “pachakaret” bet protams, cd rooms tak neiet :@ un iecepot uz flasha, biosa kkada kljuda saistita ar grub, bet nu tas nkas, ludzu paliedziet 🙁

lakito
    Participant

PC ir tikai paris meneshus vecs (nuu kkur 5meneshus) … Esmu rakstijis diskus ieprieksh (aptuveni pirms menesha) ….

lakito
    Participant

Hello ? Kaads man var paliidzeet ? 😀

Evers
    Participant

var mēģināt patīrīt lāzera lēcu, varbūt putekļi sakrājušies, ja nelīdz, tad pērc vien jaunu disktrenci, tavā gadījumā gan uz garantiju jāsūta būtu

darklight
    Participant

Nelasa. Stiep vien uz garantiju.

lakito
    Participant

ok, skaidrs, bushu LV jaaishauj uz dator bodi iechekot diskdzinjus 😀

Tiek skatīts 6 ierakstu – 1 līdz 6 (no 6 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā