Dell par Firefox instalēšanu savos PC prasa 20 EUR

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Dell par Firefox instalēšanu savos PC prasa 20 EUR

Tiek skatīts 5 ierakstu – 1 līdz 5 (no 5 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Datoru ražotājs Dell pie savas produkcijas pārdošanas piedāvā klientiem “īpašu” papildpakalpojumu: uzinstalēt Mozilla Firefox. Š is prieciņš Lielbritānijā maksā 16,25 GBP (20 €). Protams, pārlūka instalēšana nav nekāda raķešzinātne, un paveicama ar pāris peles klikšķiem. Acīmredzot dažiem prāta spējas pat tam nepietiek, un viņi uztic šo procesu citiem. Bet ja ir auni, tad tie ir jācērp.

Nu kaujā iesaistījušies juristi. Mozilla apgalvo, ka prasīt naudu par atvērtā koda programmatūru nekādi nav pieļaujams. Savukārt Dell apgalvo, ka par programmu naudu neprasa, bet tikai par servisu, kas prasa laiku un cilvēku resursus. Mozilla atkal atsaucas uz Firefox Trademark Policy, kurā iekļauta arī instalācija. Visticamāk, ka strīdiņam punktu pieliks tikai tiesa, bet kompāniju izdoma kā iedzīvoties ir bezgalīga.

[img]https://notepad.lv/userpix/28_dell_6.jpg[/img]

Avots 1, 2.

Aldis
    Participant

Tad jau izdevīgāk pie betona aiznest, tas pa to pašu naudu arī Windows xp iemetīs! 😀

Afrohead
    Participant

Nu LOL, vecīt. You made my day. 😀 😀

grisha
    Participant

Zinot angljus, nebriinos ka DELL labi uzvaariijaas par sho lietu..

garaisezis
    Participant

PCWorld stāv izkārtne, par pliku pārinstalāciju neatkarīgi no OS £200 un uz augšu, diagnostika £100 un uz augšu…. tikai pērkot ārējo cieto disku uz usb kad jautāju, vai jums ir arī uz usb3 atbilde vietā man pajautā, cik kompim man ir tie spraudņi, vai nav p*fig, varbūt es vnk gribu nolikt plauktā lai noput.

Tiek skatīts 5 ierakstu – 1 līdz 5 (no 5 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?