Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Raksti › Dello Rakstu konkursa REZULTĀTI
Mazliet nācās izmainīt vērtēšanas sistēmu – vērtējām katra e-žurnālista kopīgo ieguldījumu, nevis konkrētus rakstus.
Nākamajā rakstu konkursā kļūdas labosim – katrs e-žurnālists varēs piedalīties tikai ar 1 rakstu un 1 IT ziņu. Tas tāpēc, lai visiem rakstu autoriem būtu vienādi apstākļi.
Bet tagad – rezultāti. Žūrijas vērtējums:
1.vieta (23 p.) – Loading
Lietotāju vērtējums:
1.vieta (15 p.) – Loading
Tātad Dello sponsorēto balvu saņems e-žurnālists Loading
[img]https://www.bildites.lv/images/o0k8dmalo2sri3nx77k.jpg
p.s. Var redzēt, žūrijas un skatītāju balsojums ir līdzīgs…
Tā jaunā vērtēšanas sistēma ir laba, ka vērtēs tikai vienu rakstu un vietu ziņu. Vēl būtu labi, ja konkursam pieteikto rakstu autori būtu zināmi tik vienam cilvēkam, lai izslēgtu balsošanu par draugu.
Nākamā konkursā parūpēsimies, lai vairāk cilvēku ir žūrijā, un no dažādām Latvijas vietām. Š ajā konkursā ne, bet linx piedalīšanās gadījumā 1 negodīga balss varētu izšķirt visu. Un tas ir jāparedz nākotnē.
Loading: balsošana par anonīmu lietotāju būtu laba, bet apgrūtinoša, saistīta ar viltus profilu veidošanu vai kā tamlīdzīgi…
Nākamā konkursā parūpēsimies, lai vairāk cilvēku ir žūrijā, un no dažādām Latvijas vietām. Š ajā konkursā ne, bet linx piedalīšanās gadījumā 1 negodīga balss varētu izšķirt visu. Un tas ir jāparedz nākotnē.
Neko nesapratu no tevis teiktā 😀 😀 😀
Apsveicu tevi LOADING. Es atdevu balsi par tevi!
Loading
Vēlos pateikt arī paldies visiem pārējiem rakstu autoriem, kuri neuzvarēja, bet deva savu ieguldījumu notepad.lv portālam ar saviem darbiem.
Vēlreiz visiem paldies un veiksmi nākošajā konkursā!
Tad vēl nesaprotu, par ko Loading pirmā vieta? Par apjomu vai par spirināšanos pretī maniem komentāriem? 😀 Paskatoties vēsturi, var redzēt ka tas pats Normis cepis augšā daudz nopietnākus rakstus par Loading “lāmeriem” sēriju 🙂 Ja es būtu uzķēris kaut kādu konkursu, tad būtu kaut vai par Normi nobalsojis, nevis Loading – nevis kaut kādu personīgu iemeslu dēļ, bet vienkārši tāpēc, ka neredzu iemeslu, kāpēc būtu bijis jābalso par loading – es dziļi ticu, ka rakstu sērijas “lāmeriem” infu lielākā daļa notepadiešu tāpat jau zināja, ja ne pat labāk, nekā rakstos, bet parastās ziņas kā ziņas – tās visi autori +/- vienādi uzraksta. Kamēr Normim pieder šādi tādi vidējā līmeņa raksti [būs daži atkārtoti jāpalasa], bet tie laikam bija bik par vecu priekš šitentā konkursa… Nu labi, tas par kastes tīrīšanu man nepatika, jo tīri teorētisks, nevis praktisks 😀 Būs kaut kad jāiztīra sava kaste ar otu vienā un ziepjutrauku otrā rokā 😀
Vēl samurajs varētu visiem publiski saprotamā formā izskaidrot to joku ar linx, savādāk var redzēt, ka kaut kas nebija kārtībā, bet paši tik savstarpēji kaut kādām, no malas nesaprotamām, frāzēm samētājas.
P.S. Iepriekšējais komentārs laikam nozīmē, ka uzvarētājs ir diezgan nenopietns 😀
Preses relīzes