Sākumlapa › Forumi › Mājas lapu izstrāde › Web veidošana un problēmas › Demokrātisku cenu hostings nelielam projektam
It kā ar šo hostingu biju apmierināts, tomēr 5 Ls ir mazliet par sālītu.
Kas šobrīd no hostētājiem piedāvo kvalitatīvu hostingu par demokrātisku cenu?
Jūsu izvēles, ieteikumi, pieredze?
Mans uzņēmums kā arī notepad.lv izmanto serveris.lv pakalpojumus.
Ieguvumi:
1. Sabalancēti uzturēšanas plāni jebkādam projektam, gan no vienkāršas vizītkartes, beidzot ar sociālajiem tīkliem (Virtuālo serveru risinājumi)
2. 24/7 supports, un tāds patiešām ir. Man itin bieži sanāk strādāt pa naktīm, līdz ar to, ja man kaut ko vajag no servera, hostinga, es to droši, nekautrējoties arī rakstu 1 pa nakti.
3. Ļoti laba attieksme, mani protams tur jau pazīst un zin kā raibu “suni – lapsu”. 😀
4. Tieši serveris.lv ir viens no stabilākajiem un sabalancētākajiem piedāvājumiem.
5. Ilgstošas sadarbības rezultātā, var arī šo to dabot “For free” sava veida affilitie sistēma, tu atnes klientus 3, pretī tev iedos tādu pašu kontu bez maksas. 🙂
Vēl varu piebilst, ka man tomēr ši ir specifika, un ar lapām, programmēšanu darbojos ik dienu, līdz ar to, man patīk strādāt ar vienotu sistēmu, kur visi klienti lielākā vai mazākā mērā ir tieši piesaistīti vienā vietā, nevis tagad man ir jāraksta kaut kāds mails uz citu firmu, jāburās caur viņu paneļiem cauri, un vēl nezinu vai man tiks atbildēts savlaicīgi. Tāpēc lai nebūtu nekādu problēmu, vienmēr izvēlos vienu hostinga sniedzēju.
Kas attiecās arī uz cenām, hostings nekad par papildus fīčam, standarta nevar palikt dārgāks, bet gan otrādi, jāpaliek plāniem ir lētākiem, pieejamākiem. Protams, ja tu gribi radikāli uzlabot savus hostinga apjomus, tad gan ir jāpāriet uz citu plānu.
Kurši, ja gribi hostēt vairāk nekā vienu projektu, tad ir vērts apsvērt domu par Virtuāliem serveriem. Bet šeit gan esi uzmanīgs, jo piemēram VPN 1 tev īsti nederēs, pat arī uz vienkāršam lapām, jo viss ir atkarīgs šajā aspkektā no servera jaudas, nevis no HDD, jeb diska vietas apjoma. Jāpievērš uzmanība arī tam, ka virtuālo serveri sanāks vairāk konfigurēt pašam, nekā tas ir shared hostinga variantā, kur tik uzraksti un visu izdara tāvā vietā. 🙂
Nu tāds neliels ieskats manā izvēlnē, un no reālas ikdienas lietošanas.
Norādīju tevi kā ieteicēju !
Paši – savā sulā arī uzturam savu serveri. Bet tas tā, visādiem projektiņiem kur pa šauru ar parastu web hostingu 🙂
proweb.lv
Ha skaties, ka hosteri arī nesaks pacelt savas cenas deļ HDD resursiem, kas vajadzīgi priekš webiem 😀
Tu nespēj minēt nekādus piemērus, tikai tukši muldēt par lietam kuras pats neizproti.
Vienīgā bēda, tu esi vairojies. Tas ir mīnuss visai valstij.
Es neesmu serveris.lv fans, bet tu noteikti neesi tas spec, kura neattaisnotā kritika būtu jāņem vērā. Nesaprotu kā tu vispār vari būt lēmējs par hostingu kautkādai firmai vai “prodžektam”. Tas ir paradokss!
Serveris.lv ir dārgs mazajām lapām, mazajām firmām. Un problēma var (varbūt labots pa šiem gadiem) rasties ar datu apjoma “quota” sasniegšanu. Nekādu citu mīnusu viņiem nav. Varbūt tu jauc ar Graudu ielas kantori? Tādā gadijumā nesaprotu par ko tu algu saņem.
Vispār, ja gribi vēl diskutēt, izveido uzskatāmu savu hostera topu, ar +/- salīdzinājumiem vs manis ieteikto hostu. Davai. Ja tu saki, ka iesaku sliktu hostu, tad pretī lūdzu salīdzinājumus ar citiem vai arī kādus ticamus, spēcīgus argumentus.
Preses relīzes