Sākumlapa › Forumi › Mājas lapu izstrāde › Web veidošana un problēmas › Demokrātisku cenu hostings nelielam projektam
Daudz vairāk var “sagaidīt” no pajola kurš neko nezin un atkārto dzeltenajā presē dzirdēto.
Jo realitāte ir tāda, ka TU NEKO NEZINI, bet taka papagailis atkarkalē dzeltenajā presē dzirdēto.
Tāds liepajniekiem.lv vispār ir divkošu un mudaku kantoris. Viens intervē, otrs pēc tam ieraksta nomelnojošu rakstu.
Par nosaukšanu par teroristu vien jau varētu iepirst to mūjābeļu kantori tiesā. Bet kam man tas? Birokrātiju pabalstīt?
Par to rakstu: Nu ja tu pats nebūtu “kūlies” visādās ķezās, tad arī nebūtu šāda raksta, pats vien esi vainīgs pie “dzeltenās” preses raksta, rakstiem. Nemeklē vainu citur, paskaties taču vienreiz uz sevi.
Tātad ko mēs te tagad varam secināt… tu kā weblapu izstrādātājs (vai wannabe?) atbalsti lažainus pajolu serverus!
Vel pieļauju, ka tev nav ne mazākās nojēgas kuri ir tie pajoli, kas skrēja uz policiju rakstīt par mani iesniegumus. Tādā gadijumā nesaprotu kapēc tu gvelz par lietām kuras nezini? Atreferē kaukādas “patversmes”, “zoodārzus”, “hakerus” bet nav nekādas nojausmas ko tas vispār nozīmē un kas ir bijis. Nerunājot nemaz par JĒGU.
Ja tev vel nav skaidrs, tad pēc manām darbībām vairs nevar nozagt preci no 1 interneta veikala un nevar lasīt infu kas nav paredzēta publiskai apskatei. Pirms tam varēja! Tagad padomā, ja tev ir ar ko!
Kas attiecās uz to tavu “ģēlu”, tur jau tev gaiši un skaidri atbildēju jau ātrāk. Ja nepatīk atbilde vai paustais viedoklis, nav mana problēma.
Preses relīzes