Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Viss pārējais › Desktop modings
[img]https://bildites.lv/images/wo7wx7uav9g21p4klp9_thumb.png
Mazliet pacepinajos šodien, parveidoju taskbar, sidebar un R-Dock fonus, uzveidoju mazliet lielaku caurspidibu un nonjemu “zilo” pieskaņu no viglances 🙂 Pastradajos bik, un wallpapers pat patikami stradat neka bija pirms tam 🙂
[img]https://www.bildites.lv/images/78l76oq32y9yz0be762l.jpg
[img]https://www.bildites.lv/images/jvmicbvuphtzto3v9hs.jpg
Kādu dienu uznāca vēlme uzlabot biku desktopu un rezultātā tapa šis… būtībā tur nav nekā īpašā, tomēr kopaina ir diezgan spēcīga un, kas jo īpaši svarīgi, ir daudz ērtāk strādāt, ja viss pa rokai un taskbars ir uz augšu pārdzīts.
Uzlabojumi:
* Rocketdock
* Taskbar uzsēdināts augšpusē
* VistaXP v3 (ja nemaldos) theme
* Start menu uzlikts uzlikts classic + small icons
* No desktopa novāktas visas ikonas
* Wallpaper no neta nagla “novilkts” (pašam neizdevās ne tuvu tik skaists mironis)
* Visu menu Fonti nomainīti uz Segoe UI (patīk, kā fonts izskatās)
tas laikam viss 🙂 bet ja godīgi, rezultāts ir tāds, Pozitīvs iespaids rodas, tikai ja biku pastrādā un izprot izkārtojuma ērtumu, sākotnēji daudziem apkārtējiem rodas diezgan negatīvs iespaids…
P.s. centos radīt kko universālu… ceru ka tam vismaz kaut cik pietuvojos. Galvenais, ka šeit tā īsti nav nekā īpaši lieka… Tas priecē un lieki nenoslogo jau tā nelielo RAM…
P.s.s. Kā man patīk, ka ieslēdzot manu CRT moni, pirkais kas parādās, ir tās sarkanās acis 😛
Desktop modings
Desktop modings
+1 😀
Vienīgā tiešām jēdzīgā desktop modinga programma ko esmu redzējis ir Fences ( piebāztu
šis
Viss pārējais, ko tur uz mana desktopa redzi, ir tikai modificēts jau defaultā pieejamais. UN tas kompi arī lieki īpaši nenoslogo. Turklāt man ir arī ieguvums, kompim tiek brīvi resursi, ko terēt, jo uz desktopa neatrodas neviena ikona.
Par resursu piesārņošanu runājot: nu jā, kāpec piesārņot datoru ar visādām fīčām, ja dators būtība ir radīts tikai darbam. Atslēdzam no XP visus iespējamos efektus, uzliekam windows classic tēmu, no desktopa novācam visas ikonas, arī background uzliekam None. pie velna, labāk pie setingiem vispār uzliekam 256 krāsas. Tas viss mums dos tik ļoti kārotos resursus. Tāds neliels sarkasms, piedod, es vainīgs nespēju notuēties 😀
Kā jau Samurajs teica, moding jēga ir padarīt darba vidi ērtāku, tādējādi uzlabojot arī darba produktivitāti. Ir taču patīkami, ja arī reālajā darba vidē tu vari visu iekārtot tā, lai tev būtu patīkami tur atrasties. patŠkama un kvalitatīva mūzika fonā, kafijas automāts istabas stūrī un vēl šis tas ko sirds iekāro. Lai gan efektīvākā, bet nu dien ne ērtākā vide būtu tukša telpa, dators uz galda telpas vidū. Griesti, sienas, grīda nokrāsoti baltā krāsā, lai uzreiz manītu, ja zūd telpas sterilums….
Ever, nu par tevis ieteikto Fences nu galīgi nezinu… paturēju uz virtuālā datora biku, paspēlējos ar to un izdzēsu laukā. tas tomēr daudz jūtamāk noslogoja manu datoru kā tas pats jau iepriekš pieminētais Rocketdock. Arī īpaši ērta šī programma nelikās, tad jau labāk pašām nedaudz pacensties un ikonas sagrupēt pēc savām vajadzībām. arī netiks lieki kompīts noslogots.Tā ka mana izvēle tomēr paliek nemainīga.
tāds nu būtu mans nelielais domugrauds. 🙂 Neņemiet ļaunā, ka nedaudz ielīdu off-topic. Arī manas nenovīdības dēļ nevajadzētu sākt domāt par šis tēmas slēgšanu…
Ja vēl kādam kkas ir sakāms, lūdzu iebilstiet man, tikai ar savu pamatojumu….
Wuu – piedod, bet dažiem tomēr pat;ik pamērīties ar saviem krāniņiem un palielīties ar savu darba virsmu. Skatos ka arī tev šī lielīšanās kāre nav pilnīgi sveša, lai gan tā ir tikai viena bilde (man šī arī bija pirmā un domājams arī pēdējā) un laiciņu atpakaļ, bet vai tad šis
Bet vai tad tur ir kaut kas pārveidots? Pavisam defaulta ubuntu gnome…
😀
Bilde no:
Ceru, ka autors neņems ļaunā. 🙂
šim kompim piestāvētu windows 98 vai arī windows XP ar classic theme, kā background varētu lietotkādu no šim bildēm:
…internetā piedāvājums ar līdzīgu staff ir diezgan zolīds…
…tikai tās bildes būtu jādabū piemērotā izmērā….
…Citi rīki manuprāt būtu lieki…lai gan ko es zinu, moš kādam vēl ir idejas par to, kas iederētos Ob1 ievietotās bildes datorā? Man šodied izdoma galīgā d***ā
Preses relīzes