Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Viss pārējais › Dievs šodien runāja ar mani (2. atnākšana)
Vārnis vispār ir baigais malacis ar visu šo trollingu. Psiholoģiju gadījumā nemācies?
Tiem, kam 2+ stundas galīgi nav, ko darīt, uz momentu pats jaunākais – š.g. 4. februāra – Bill Nye (The Science Guy) un Ken Ham (zvērināta bībeles burtiskas interpretācijas sludinātāja) live “debate” kret kreacionisma muzejā.
[youtube]
No kurienes cilvēkam šī daba ir radusies, ja ne no radītāja!? Jeb tu gribi teikt, ka cilvēka daba ir evelucionējusi?
Nē, tā nav evolucionējusies. Dievs radīja cilvēku labu, un ielika to Ēdenes dārzā. Taču Dievs teica, ka viņi drīkst ēst no visiem kokiem dārzā tikai ne no viena. Cilvēks nepaklausīja un viņa daba kļuva ļauna. Viss, ko cilvēks dara ir grēks attiecība pret Dievu. Cilvēks ir miris grēkā un nav spējīgs darīt neko labu. Taču ja tu aizgriezīsies no saviem grēkiem un ticēsi uz Jēzu, Dievs piecels tevi no miroņiem, atvērs tev acis un dāvās tev jaunu dabu un mūžīgu dzīvību!
Kāpēc Bībeles Dievs ir patiess? Š eit pāris interesantu faktu 🙂 Bībele ir zinātniska grāmata!
un viņa daba kļuva ļauna
Tā vienkārši kļuva? Pati no sevis? Tā, lai iesēžas, atkārtošu – pati no sevis?
Jebšu tomēr dievs izdomāja – neklausīs baķkam tie divi plikie tur, značit, būs man grēkāži, uz ko novelt, ka salohojos ar visu to brīvo gribu; sacīts, darīts?
Jebkurā gadienā sanāk, ka dievs ir riktīgs krāns, turklāt vēl melis. Eceķiēls raksta melns uz balta, ka grēks netiek mantots. Mozus grāmatā atkal, ka līdz trešai vai ceturtajai paaudzei. A principā te jau ~200 paaudzes sanāk, jo visi jau defaultā ir grēcīgi, tā kā vispār nekāda starpība, ko kāds apdzēries arābu žīds rakstījis (ибо pa blatam sev atlaidi dabūjis). Būtu dievs uzreiz pielicis punktu savam neveiksmīgajam eksperimentam, bet nē – vajag likt visiem ciest un lūgties. Tfu, sadists nešķīstais…
Mani piecels no miroņiem, tu saki? Es jau pa dzīvi esmu Walking Dead. Piekrītu, bet ar vienu noteikumu – lai mani, tāpat kā savulaik to gaterščika un frizieres dēlu-hipiju, ar MiG-25 (jebšu ar ko tad vēl tik augstu var uzbraukt) izvizina. Lejā uz dienestu поближе кухни tad jau pats kaut kā tikšu.
Bībele ir zinātniska grāmata!
Īpaši jau 1. Mozus grāmata, saukta par Genesis.
6000 gadu Zemei, turklāt ar nostāju: neviens pierādījums man neliks mainīt domas… wow, esmu šokēts, es tiešām nespēju iedomāties, ka ir tik tumsonīgi cilvēki.
VaiEsiLabs, kā ir ar tevi, tu mums esi kārtīgs kristietis – cik gadu ir Zemei?
Š lesers un Pujāts: Bībeles mācībai jābūt obligātai!
Š lesers un Pujāts: Bībeles māc. jābūt obligātai! 2
Pamainīsimies ar uzskatiem filozofijā.
Arī tīri izklaides pēc ir vērts palasīt. Reku, citēšu pats sevi no tālā 2009 gada. Joprojām nav skaidrības:
Starpcitu mani visu laiku urda jautājums- ja jau pareizticīgie un katoļi tic vienam Dievam, kapēc ir tāda laika nobīde Kristus dzimšanai? Kā Ä€dams un Ieva varēja uzražot tagadējos 3 miljardus cilvēku? Ož pēc bībelē nosodītā asinsgrēka. Tālāk- Ä€damam un Ievai bija divi dēli- Kains un Ä€bels. Un kā zināms- vīrietis nevar palikt stāvoklī. Loģiskais jautājums- vai bībele smagi nepinas pati savos melos?
Tā vienkārši kļuva? Pati no sevis? Tā, lai iesēžas, atkārtošu – pati no sevis?
Jebšu tomēr dievs izdomāja – neklausīs baķkam tie divi plikie tur, značit, būs man grēkāži, uz ko novelt, ka salohojos ar visu to brīvo gribu; sacīts, darīts?
Dievs teica cilvēkam 1. Mozus 2:17 – “bet no laba un ļauna atzīšanas koka tev nebūs ēst, jo tai dienā, kad tu ēdīsi no tā, tu mirdams mirsi.”
Tās bija sekas. Jā, grēks ir iedzimts.
Romiešiem 5:12 – “Tātad, kā viena cilvēka vainas dēļ pasaulē ienācis grēks un ar grēku – nāve, tā visu cilvēku dzīvē ienākusi nāve, jo visi viņi ir grēkojuši;”
Starpcitu mani visu laiku urda jautājums- ja jau pareizticīgie un katoļi tic vienam Dievam, kapēc ir tāda laika nobīde Kristus dzimšanai? Kā Ä€dams un Ieva varēja uzražot tagadējos 3 miljardus cilvēku? Ož pēc bībelē nosodītā asinsgrēka. Tālāk- Ä€damam un Ievai bija divi dēli- Kains un Ä€bels. Un kā zināms- vīrietis nevar palikt stāvoklī. Loģiskais jautājums- vai bībele smagi nepinas pati savos melos?
Mēs nezinam kurā datumā un mēnesī Kristus dzima. Ne katoļi ne pareizticīgi to nezin, tas vienkārši tā ir iegājies tradīcijā un tas arī nav svarīgi kurā datumā Kristus dzima, tas pilnīgi neko nemaina. Iespējams viņš dzimis pavasarī.
Ä€dams un Ieva dzīvoja ap 900 gadu un mēs nezinām cik cilvēku bija uz pasaules kad notika lielie plūdu, taču pēc lielajiem plūdiem viss sākās no jauna ar Noa ģimeni.
Kāpēc vīrietim jāpaliek stāvoklī? Huh??
P.S. Iedomājaties milzīgu katastrofu – viss iet bojā, izdzīvo vien daži bērni, kuri pat lāga lasīt neprot, atguvušies no traumas un uzsākuši savu attīstības ciklu, tie nejauši atrod Hariju Poteri – vienīgo grāmatu, kas pārdzīvojusi kataklizmu… es Jums ļauju minēt kā sauks nākamo reliģiju…
..anekdote..
Skolotājs pierāda, ka Dieva nav, jo kosmonauts Gagarins kosmosā bijis, bet Dievu neesot saticis.
Tad skolotājs aicina visus skolēnus: “Droši parādīsim debesīs pigu!”
Visi rāda, tikai Jānītis – nē!
“Kāpēc nerādi?” – prasa noskaities skolotājs.
Jānītis atbild: “Ja Dieva nav – kam tad rādīt? Bet, ja ir – kāpēc bojāt attiecības?”
Preses relīzes