Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Viss pārējais › Dievs šodien runāja ar mani (2. atnākšana)
,,visums radās no koncentrētas enerģijas un šī enerģija tad arī noteica kas būs tālāk,, ????
Tas atbilst evolūcijas teorijai par to kā viss sākās?
Pirmās rindkopas 4. un 5. vārds.
[spoil]Pavisam aizmirsu
[youtube]
[spoil][youtube]
sākt
Ak, jā, vari vēl arī iet uz baznīcu (mošeju u.c.), tur tev visu izskaidros vienā rāvienā 😀
P.s. Neuztver to kā īpaši negantu uzbraucienu. Te ir arī zināma deva pašironijas, jo arī es esmu šādam domāšanas attīstības etapam savulaik izgājis cauri. Tas ir tikai dabiski un veseliem cilvēkiem ar laiku pāriet.
Starp citu, vai kritieši svin Helovīnus, Līgo svētkus, Valentīndienas… Š ie visi svētki taču ir sulīgs spļāviens sejā Jēzum, jo ir bāzēti uz pagānismu un ateismu. Tas tāpat kā no OSx izdzēst Safari un uzoperēt InternetExplorer.
Un Harijs Poters? Ar ko kristiešus tik ļoti saniknojusi šī pasaka? Š o faktu es nemaz nezināju, kamēr nenoskatījos filmu “Jesus Camp
Ziemassvētkos viņiem Jēzus piedzima. Jāņos viņiem, redz, ir piedzimis Jānis Kristītājs. Tak ir padomāts par to, lai kristietim, nabagam, nav jāsēd mājās, kamēr citi svin. Kā arī kristietis mazāk ielaidīsies pagānisko svētku svinēšanā, ja tajā datumā būs ielikti citi, pareizie svētki.
Kas viņiem ar Valentīna dienu, nezinu, varbūt šī diena tiek veltīta mīlestības izkopšanai ar Jēzu Kristu vai arī šajā dienā atkal ir piedzimis vai nomiris kāds svarīgs Bībeles personāžs.
Par Poteru – stāstā par Poteru ir daudz okultisma, pagānisma. Visādas zālīšu mikstūras, burvju vārdi, atgriešanās no nāves, daudz slepkavību, tumšās zīmes.. Tie kristiešu bļauri paši nav izlasījuši Poteru. Š ajā stāstā notiek cīņa pret ļauno. Un lasu, ka arvien vairāk kristiešu izlasa Poteru un saprot, ka ir subjektīvi dir*uši.
Tava “loģika” ir spilgtākais Kosmosa tējkannas piemērs…
[youtube]
Preses relīzes