Sākumlapa › Forumi › Tehnika › Audio/Video/Foto un TV › Digitālā fotokamera ar vienkāršu lietotāja saskarni?
Kādu digitālo fotokameru (cena: 130 – 150 Ls) ieteiktu cilvēkam kurš ar tehniku ir uz “Jūs” ?
Š is te der gan tiem, kas ar tehniku uz tu, gan tiem, kas uz jūs. Tikai es nezinu, kāpēc Tu vēlies tik dārgu… VIDā strādā?
Bildē abi bez problēmām un bildes ir ļoti labas.
gaziks52 neviens tev neliek pirk šos modeļus, bet silti iesaku ņemt Canon. Var jau arī Nikon, bet man viņa ziepnieki nepatīk. Canon’am man soft patīk vairāk, cilvēkam, kas ar tehniku uz “Jūs” kā radīts. Olimpusiem un Samsungam ir liels mīnus… saulainā dienā vai pie laba apgaismojuma bildes ir o.k., bet savādāk pilnīgs pē…
Bet tas ir mans viedoklis. Citiem patīk Sony.
Piebiedrojos AKMS47 modeļu izvēlē.
Kaut kā neieteiktu tos ultrazūmus – tie ir lieli un smagi kā spoguļkameras, bet ar bilžu kvalitāti kā ziepjiem. Vai bieži dzīvē vajag 10-20x zoom?
Auto režīmā starp parasto digitālo, ultrazūmu un spoguleni atšķirība būs maza.
Auto režīms izslēdzas tad, kad izvēle sākas starp aparātiem, kur ieslēdzas manuālais režīms un objektīvu izvēle.
Auto režīmā starp parasto digitālo, ultrazūmu un spoguleni atšķirība būs maza.
Saulītē – varbūt. Bet pēc saulrieta uzreiz redzēsi, kas ar ko bildēts 🙂
No vienas puses ir labi, ja fotoaparātam ir ieliekami pirkstiņu akumulatori, jo ja arī galīgi nav kur uzlādēt var lietot parastās baterijas, kuras var iepirk veikalā vai avīžu kioskā, bet no otras – fočiks, kuram litija jonu akumulators var sabildēt vairāk kadrus ar vienu uzlādi (neviens netraucē nopirkt 2-o aķi). Ja lieto fotoaparātu ar AA tipa lādējamiem akumulatoriem, iesaku nepažēlot pāris liekus latus un nopirkt eneloop
1. Cena 130 – 150Ls.
2. Cilvēkam, kas ar tehniku ir uz “jūs”. 🙂
P.S. Ar Tavu pieeju jau var pensionāram “iesmērēt” spoguleni ar vairākiem objektīviem… bet par kvalitāti runājot, aizietu pat līdz vairāku tūkstošu vērtiem aparātiem un objektīviem.
P.P.S. Joprojām piekrītu AKMS47par atbilstošāko autora prasībam.
auto režīmā visas fotokameras ir vienādi lietojamas, jānospiež slēdzis
slēdzim ir vienalga vai esi ar tehniku uz ”jūs” vai ”tu”
Nu jau otrais gads, kopš esmu mainījis brendu… Sapratu, ka Olympus patiesi nevelk līdzi.
Preses relīzes